bugünü de bitirdik..
214,60 daha önce de böyle büyük haberleri fiyatlamayýp sonra fiyatladýðýný gördük...
söyleyecek pek bir þey yok..
4 saatlikte ortalamalar birbirine yaklaþmýþ...
bugünü de bitirdik..
214,60 daha önce de böyle büyük haberleri fiyatlamayýp sonra fiyatladýðýný gördük...
söyleyecek pek bir þey yok..
4 saatlikte ortalamalar birbirine yaklaþmýþ...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
katýlmamak elde deðil..
yani birde üst kademeleri son 1 saatte 10k 5k koymalar falan.. yani adamlar ne zaman isterse o zaman gideceðiz.
patronun 2.5milyon lotu herþeyi bozdu.. satmasýndan öte kurumsal yatýrýmcýya satýþ diyip ertesi gün o kurumsal yatýrýmcýnýn lotu piyasaya vermesi kötü idi..
yine piyasaya göre iyiyiz bir çok þirket çok geri yaptý ama bu kadar iyi habere ragmen baskýlanmasý sýkýyor bizi...
tek olumlu tarafýmýz takas ama iþte ne zaman bitecek ne zaman tamam bu kadar yeter diyecekler.
Yani düþün düþün bu kadar iyi kap haberlerine tepki ile yukarý almýyorlar ama þunu unutmusuz önümüzde bilanço var..
Agalar bilanço iyi gelirse yukarý yapma ihtimalleri var..
Daha kursunlari var bilanco... kap sayfasýnda 13 mart diyor.. bir bilgisi olan var mý?
Dostum bilançoyu falan beklediklerini düþünmüyorum. Tahtanýn major gücü istediði zaman satýþlarý kaldýrýp yükseltebilir. En iyi haberde sert bir þekilde kademelere mal koyup bir þekilde yükselmesini engelliyor. amacý belli çöp lotu buradan toplamak istiyor.
Tahmin ettiðimizden çok fazla çöp lot var gibi...
Ayrýca þirkete girmek isteyen büyük fonlar da bu fiyattan toplamak için baský yapýlmasýný istiyor olabilir.
Bizim bildiðimiz tek þey var sýký sýký oturutsak, korkunç karlar edeceðimiz.
Serseri lotlar bir bitsin yoluna devam eder.
Artýk alacak param kalmadý yine de elime geçen her kuruþla tahtacý ile beraber buralardan toplamaya çalýþýyorum. Hayýrlýsý olsun.
Bende bilanço ile alakalý artýk bir durum yok bundan sonra bu iþ akýþý bu hýzla giderse her dönem yuksek karlar garanti gibi ...Tabi kar marjýmýzý yuzde 20 cekebilmek için panel fab. tam faliyete geçmesi oda mart sonu bitsede tam randýman almak belli zamana sarkabilir birde halka arz tarafý oda ayrý muamma..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Tahta çok karýþýk galiba,filler çarpýþýyo gibi bir durumda göremedim varmý arkadaþlar,cuma günü gelen büyük ihaleden sonra bugün fonlarmý, guruplarmý tavan açamadý,isteseydi tavan veya tavana yakýn açar ordan aþaðýya mal yedirebilirdi günlükçüleride avlardý neden yapmadýlar,demek tahtacý zayýf,veya büyük sayýda dýþarýya mal kaptýrmýþ,bu durum nasýl düzelecek bence bugün yine mal kaptýrdý dýþarýya,o ihaleyi gören çok kiþi hafta sonu gesan alamayacaðýný düþünüyodu,ama herkes rahatlýkla alabildi,bu tahtacýyla bu gesanýn gitmeyeceðine inandým birgün bir fon veya godaman yatýrýmcý gelipte rahatlýkla bu fiatlardan toplayýp ne zaman yukarlara götürecek diye bekliyorum.
Eþleþmede dün tavan da yakmislardi. Yeni gelenleri dökmek için de zaman kaybet. Sonra endeks salsin bir de öyle. Vay emenike
günaydýn, tabiki bilançoyu beklemediklerine hem fikiriz ama hissenin de teknigin yanýna bir enstrüman gerek zaman olarakta bir tek o kaldý...
yani iþte hisse yukarý gidecekte bir þey gerek..
hatýrlarsanýz Gesanýn bir yukarý hareketi de 2. dönem bilançodan sonra güzel yukarý yapmýþtý..
tabi bizimki beyin fýrtýnasý![]()
Yer Ýmleri