Akþam spk bülten de %300 bedelsiz onaylanýr mý ne dersiniz arkadaþlar ? Spk baþvuru tarihi 12 aralýk tam zamaný artýk
SM-A307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akþam spk bülten de %300 bedelsiz onaylanýr mý ne dersiniz arkadaþlar ? Spk baþvuru tarihi 12 aralýk tam zamaný artýk
SM-A307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavana yapýþtýramýyorlar zira bedelsiz yahut arz onayý gelmesse mallar elde kalacak![]()
bugun genel bir çýkýþ var ben onay dan oldugunu düþünmüyorum...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
selamlar..
herkese bol kazançlar
hadi bir tavaný görelim.
bu arada bende bültenden dolayý çýkýþ olarak düþünmüyorum.
haftalýk grafigimiz çok güzel oluyor..
bunun yanýnda sektördeki diger hisselerin örnek smrtg gibi haftalýklarý düzeliyor.
geçen gün yatýrýmcý iliþkilerini aradým bilanço ne zaman gelecek diye þubat sonu gibi olur dedi hüseyin bey tabi tam tarih veremiyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gene yok onay. Bu spk ne iþ yapar arkadaþ?
Bu spk ile iþimiz zor. Diðer enerjiler tavanlarken bunun karýn aðrýsýnýn nedeni belli oldu.
Kontr astor smrtg nin yürüdüðü ortamda eðer düþürmeye calisirsa millet ucuz kaldý diye buna hücum eder. Çok mal vermesi lazým. Bu sefer geri almasý da zor olur. Citi takasi da hergun artiyor. Ky yi korkuttugu gibi citi yi korkutamaz. Inatlasmaya devam ederse tahtayi citi ye devreder
Yer Ýmleri