Günaydýn,Bereketli,bol kazançlý haftalarýmýz olsun Geslerde hepsi bugün güzel duruyo,arkadaþlar blançonun son gün tarihi ne zamandý,selmlar.
Günaydýn,Bereketli,bol kazançlý haftalarýmýz olsun Geslerde hepsi bugün güzel duruyo,arkadaþlar blançonun son gün tarihi ne zamandý,selmlar.
Yanlýþ hatýrlamýyorsam Ali bey 2022 cirosu için 3.5-4 milyon dedi.4 milyon ciro olursa yüzde 15 kar marjý olsa 600 milyon dönem karý demek bu.Son dönem 369 idi.Eh iþte fena sayýlmaz ama bu F/K yý 30 lara getirmez.
Kuþlu sitede bazý arkadaþlar uçmuþ.Bu bilanço ile fiyat hala pahalý olur ancak önümüzdeki 2 çeyreði daha iyi bekliyorum.O zaman F/K 30 altýna düþebilir.Arz ve diðer beklentiler de var tabii.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Önumuz acýk 1-2 bilanço sonra gemiyi terk eden arkadaþlar bile geri gelebilir ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
geçenlerde alfas geldi 9. aylýðýn hasýlatý kadar hasýlatý var, bugün yeotek gelmiþ oda ayný þekilde hasýlatý arttýrmýþ..
ben Gesanýnda ayný þekilde 9 aylýk * 2 olarak düþünuyorum. 5milyar gibi bir ciro gelirse brüt satýþ karý oraný 9 aylýkta %28 gelmiþ son çeyrek kesecekleri gelir faturalarý ile %30 31 minumum geleceðini düþünuyorum.
dönem net karýnýn %15 tem aþaðý olmayacaðý kesin gibi %16 gelse minimum 800bin gibi kar tahmin ediyorum.
geçen tutmamýþtý biraz da gaza gelmiþiz farkýnda olmadan. biraz geçmiþ biraz piyasa da þirketlerden bakýnca bu þekilde tahminlerim var..
en kötü 4. çeyrekte kr oranlarý artmazsa 330 milyon minumum gelse toplamda 650 milyon kar iyidir ve sürdürülebilirliði 2023 te de devam eder.
minumum 650k kar beklentim varama gönlümden geçen yukarýda yazdýðým gibi 800k.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri