ama yapýlan iþ ciro yu merak ediyorum ...Iþýk tutmasý acýsýndam...
ama yapýlan iþ ciro yu merak ediyorum ...Iþýk tutmasý acýsýndam...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
aksine yeotek kontrolmatik alfas bilançolarý kötü gelmedi. ben olumsuz beklemiyorum.
sadece neden gelmediðini merak ediyorum.
sasa ve smrtg de gelmemiþ hala bilançosu..
yatayda olmamýzýn sebebi þuan bilanço belirsizliði olabilir.
halka arz durumu da çok uzun sürdü ama bu adamlar akýllý astorun sogumasýný bekleyeceklerdir.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
citinin takasý þuan 1.776.425 lota düþmüþ akþam üzeri virmanlar biter güncelleriz.
ama bankoff takasýnda mal ilginçtir. virmanlanmayan mal var 18790son iki gündür aldýklarý ile bugün dahil 50.115 lot var
![]()
þu kýsýr döngüyü kýrarsak iyi olur perþembe yüksel, bültende birþey olmayýnca cuma hop eksi bu hafta son olur umarým.
en kötü bilançoyu artýk cuma akþamý yollarlar.
Olumsuz bilanço beklentim yok.Sadece bu durgunluðu hayra yoramadým.Önceki bilançolarda bu kadar gecikmezdi.
Bu arada bu akþam da bedelsiz ya da arz gelmezse artýk spk ya tepki vermek gerek.Bir ara gesan hissedarlarýna eupwr arzýnda özel kota ayrýlsýn gibi saçma sapan bir istek için bile twitter da ses getirmiþtik.Belki 1 hafta daha þans verilebilir.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
bu tahtalarý yöneten bir grup var.. halka arz bedelsiz gibi beklentileri hisse fiyatladý diye düþünürsek, üstüne o kadar yeni iþ anlaþmalarýna tepkisiz kaldýðýný görüyor isek bu gruplarýn varlýðý belli..
bugün smrtg ye 456milyonluk yeni iþ kap geldi..
açýkçasý bilançoyu bekliyorlar gibi düþünüyorum.
bilanço fiyatlamasý yapmadýk hala..
ama sýkýldým mý sýkýldým bende, gönderin bilançoyu bakalým neler olmuþ bakalým. ilerisi için hedefler belirleyelim vs vs.
sýkýlmak yok dostlar filmin esas heyecanlý yerleri sene sonu ve 2024 gibi gözukuyor ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri