citi takas 1.826.006 lot olarak gözükmekte þuan...
girip alsa 200k lot daha iþimize baksak![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
o kadar yýlmýþýz gelsinde begenmesinler modundayýz gerçekten
smrtg nin faaliyet raporunu okudum. dünya ges piyasasýndan bilgi vermiþler ve 2 tane yatýrýmda olan fabrikasýndan bahsetmiþler.
bilanço ya gelince,
Brüt Satýþ karý %16,6 Dönem Net Karý %11,2
Finansman gideri 58 milyon oradan baya bir aþaðý inmiþ buna ek olarakta gözüme çarpan kontrol gücü olmayan paylar 9milyon. bu kontrol gücü olmayan paylar yurtdýþýnda yaptýklarý iþlerle alakalý sanýrým dipnotlarýný okudugumda öyle anladým.
açýkçasý arge çalýþmasý hiç göremedim. arge gideri 0
en azýndan Brüt satýþ karýnýn %20 üzeri olmasý gerekiyordu. Alfasýn brüt satýþ karý %21
smrtg ye sempatim vardý ama bende begenmedim bilançosu ve faaliyet raporlarýný.
Gesan'ýn farklý olacaktýr. Bir tutmayalým hele bir gelsin![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Behiç dede bir roportjda panel hucre iþinin pahalý oldugunu geri dönüþünün zaman aldýgýný ve girmeyi düþünmediklerini söylemiþti
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Smrtg ye bakýlýrsa alfas parlayan bir yýldýz.Zaten burada bilançosunun gesan dan iyi olacaðýný ve oradan bir miktarý buraya taþýdýðýmý söylemiþtim.Gesanýn net karýný yüzde 15 diye hesapladým ben.Smrtg gibi olursa güzel satarlar.
Þu an için arz, bedelsiz beklentileri diri tutuyor bizi.
Alfas þu an için yatýrýmlarýyla öne çýkmýyor ama reklamdan çok icraat yaptýklarýný düþünüyorum ben.Sonuçta lafa deðil bilançoya bakmak gerek.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri