Astorun peþinden mi gidiyor? Ama ne alaka o 20 günde yüzde 110 yapti
Astorun peþinden mi gidiyor? Ama ne alaka o 20 günde yüzde 110 yapti
Bir kere de ben alýnca uç ya bu ne mg
halka arz olayýndanda sýkýldým açýkçasý odaþta 6 ay bekledim halka arz onay haberi geldi 4 liralardan 2.33 de zor sattým.
yine ayný þekilde ilerliyoruz 3.5 ay oldu sanýrým belki daha fazla yine türlü türlü oyunlar.. tahta belli bir oyuncularda bakalým neler olacak..
tek olumlu tarafý citi þuan 1.919.896 lot oldu.
citiye buradan göstere göstere mal vermeleri de garip çekin yukarýya az da yukarýdan alsýn para var nasýl olsa.
insider olayý zaten sýkýcý dün +7 den eksi kapa þimdide -5 ...
spk ya biþi desen ne olur ki þirketten bilgi sýzýyorsa spk ne yapsýn..
+7 lerden - ye gel bugun -5 ler yani hep uzun mumlar
çok doluyum
bilanço okuyalým bakalým dün çok geldi))
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
senlik bir durum yok ama alým yerini biraz çalýþman lazýmzaten bilanço iyi gelecek izlenimi verip gazlýyorlar insider bizde o tuzaga düþüyoruz.
adamlar 297 lerden sat aþaðýdan 265 lerden geri al 3.5 ay boyunca bu þekilde yapmalarý zaten adamlarýn karý þuan hisse 500 olmasa bile o kara eriþmiþlerdir.
Enseyi karartmamak lazým Mehmet.
City 1.919.896 oldu.
Sabretmeye devam.![]()
Evet odas zade olduk, Gesan zade olmayacaðýz. Ne günlerdi o günler, dört liralarý begenmeyip, iki liralarý beðenen oyuncu borsacilar olduk. Selam olsun hepsine.Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dengelenene kadar satacaklar; alttan toplayacaklar; sorun yok klasik teknik hareketler; bilanço mükemmeldi. bu sene diðer panelcilere farký koyacaktýr. içim rahat. bu fiyatlardan kademeli alým tarafýndayým. bol kazançlar
az önce onu yazdýmtek olumlu tarafý þuan benim için
belli bir hedefim var uzakta deðil aslýnda bu citinin lotunun 2m üzeri çýktýgýnda tahta rahatlayacak mý göreceðiz.
benim fikrim rahatlayacaðý
ama iþte insan bir kere saðlam gol yiyince 6 ay odaþ taþýdýk her perþembe bülten kovalýyorduksonu büyük hüsran. ki burada kardayým orada karlýlýk bir durumda yoktu.
bekleyeceðiz citi yi takip edeceðim bir süre daha ama diðer þirketlerin bilançolarýný da incelemeye baþladým.
ortaklara borçlar 375 milyon275milyonu da ortaklar almýþlar baþka þeyler yapmýþlar belli
altýn yumurtlayan hisseyi de bir insan neden satar ki
bazen ilizyona ugruyoruz.
faizsiz para verecekmiþ yav arkadaþ hisse daha iyi yürüyecekse git kredi al faizine katlan dimi?
ki bende kredili kullanýyorum
var var eksikliðim var bazen fazla gaza geliyorum. aþýk olmamak lazým.
Yer Ýmleri