Aslýnda suç bizde. Patronlar dalavereyle kaðýt sattýðýnda uyanacaktýk. 200-300 arasý gitgellerle kumarcýlar kazanýyor zaten. Neden yukarýlarý zorlasýnlar.
Astor , alfas bundan daha delikanlý çýktý...
aynen bende katýlýyorum þirkete 375milyon para verdiler faizsiz geri kalan 275milyonu hesaplarýna aldýlar.
yani bilmiyorum belki kýzgýným diye böyle düþünüyorum. hisse 400 hedefi varken ve 650 milyonu hisse býraksalar kýsa orta vadede %60 daha da yükselecek iken neden satýp þirkete faizsiz borç versinler..
git sene %35 den borçlan en fazla hissedeki paralarýnýz da yürüsün gitsin.
belki de baþka hesaplarý vardý. ama 3 defa 300 lerden döndü 175 ve 190 lardan 2 kere döndü yukarý %50 yine kazandýlar..
aslýnda gördük o zamanlar da patronun kurumsal yatýrýmcýya verdim diyip o kurumsal satýcý ertesi gün malý basmasýnda bizde býrakacaktýk..
gün geçmiyor ki ders almaya devam ediyoruz.
adam kendi öz hissesini satýyor biz satmaya kýyamýyoruzky iþte adý üstünde
![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
bu forumda hiç diger þirketler adýna konuþmamayým diyorum ama beni de herkes biliyor artýk..
hepsinin faaliyet raporuna baktým Alfasý bayadýr begeniyorum, son bilançosu da baya iyi geldi ve yatýrýmlar kapasite arttýrýmlarý ile daha da iyi olacak gibi duruyor.
adamlar birde gidip kurumsal olarak astor hissesi almýþaz da olsa kar payý vereceðim diyor. baya baya var.. faaliyet raporlarý bile gesandan daha özentili..
ne firmalar halka arz oldu bu hikayeyi bile daha önce yaþadým tekrarlýyorum ama odaþta yaþadým 6 ay boyunca her perþembe yukarý cuma aþaðý hep izledim. sonrasý hüsran.
Yer Ýmleri