bist 50 girmemiz yarayacakmý bakalým...
bist 50 girmemiz yarayacakmý bakalým...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Buralardan gesan satýp alfas almaya baþlamýþtým 170-240 arasý.Þimdi onlarý verip tekrar gesan alýyorum ama alfasta da yine ciddi bir miktar tutuyorum.Çünkü zirveyi geçme olasýlýðý bu defa yüksek.Alfas-gesan Can gerisi heyecan..![]()
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
herkese bol kazançlar..
bugün alýcýlar yatýrým finans ve ünlü..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gesana özel bir ayrýmcýlýk yapýldýðýný düþünmüyorum.Bu konuda mevzuatý taradým ama bir sonuca ulaþamadým.O yüzden net konuþamýyorum ama bildiðim arz ve bedelsiz baþvurularýndan itibaren neredeyse her hafta kasýtlý olarak beklenti oluþturup insanlarý yönlendirme amacýnda olanlar var.
goknur diye bir hisse neredeyse tabandan tavana gidecek iþlemleri izleyen var mý insan iþi deðil
Yer Ýmleri