268 ve 271 de yatay dirençler var 268 denedi üstünde kalamadý saldý. Gün içinde orayý geçerse güzelleþir
Bülten bu akþam yayýnlanabilir. O beklenti, bist 50 ye giriþ ve diðerlerinin rüzgarýyla bugün güzel kapatabilir. Hayýrlýsý diyelim
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
kasýtlý olabilir bedelsiz konusu zaten 3 ay olmuþ onda pek bir þey yok ama halka arz olayýný da baþka sebepleri vardýr her perþembe yukarý yapýp cuma aþaðý basanlara sormak lazým.
ayný þeyleri 6 ay yaþadým ona raðmen tahtada bekliyorum. Umarým iyi olur.
spk olayýný da bilemeyiz ki gesan agustos 2021 de halka arz olmuþ zaten olur olmaz diðer firmasýný koymasýný spk belki de daha eski þirketlere imkan tanýyor.
yani açýkçasý nýrmal düþünmek gerekirse yani 2021 agustosta kendin halka arz olmuþsun 2022 de diðer firmaný da halka arz yapayým diyorsun?
daha eski köklü firmalar ilk defa borsaya açýlacak ise onlara öncelik veriyordur belki spk.
sen daha 1 bucuk seneyi doldurmadan yeni bir halka arz yapayým diyorsun hele bir dur kendi firmaný bir 2 3 sene göster ne acelen var ki?
paraysa hisse de sattýlar 375milyonu vermiþler 275 milyon ceplerinde gidip yapsýnlar bir þey..
ben bu düþüncedeyim açýkçasý..
halka arz ohh ayý gibi para kazandýk durun þunu da halka arz yapalým.. para içinse paralarý var fazlasýyla..
ben zaten þirket 2 ye bölüneceði için hep olumsuzdum. yani elimde para olsa alfas astor smrtg alýrdým illa bu sektorden hisse alacaksam.
kendi fikirlerim tabi bunlar linç yemeyeyim![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
diðer hisseleri alýrdým dememin sebebi þirketin 2 ye bölünmesinden ötürü yoksa tekte giderse tek gesan..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri