ulan citi kafamý karýþtýrýp duruyorsun
citi tekrar 1.923.668 bandýna geldi bakalým daha yolda dün ve bugün 72bin adet var az daha yüklense 2milyonun üzerine atacak hisseyi..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
5 dk lýkta yükselen desteðine en geç 20 dk içinde deðecek. 268-71 denemesi gelebilir.
Desteði kýrarsa aþaðý salar. Bu ortamda yükselmesi gerek. Az sonra bi hareketle baþlar.. bakalým hangi yöne karar verecek.
Cevap vermemem söylemlerinize bir yanýt olmadýðý anlamýna gelmiyor.Ben iddia ettiðiniz gibi SPK yý savunmuyorum ya da güzellemiyorum.Dediðim þu "spk nýn gesana özel bir ayrýmcýlýk yaptýðýný düþünmüyorum.Böyle düþünmek için elimde veri yok." Yaklaþýk 2 aydýr her hafta arz-bedelsiz beklentisi yaratýp insanlarý yönlendirmeye çalýþanlarýn bilgisiz ya da iyi niyetli olmadýðýný da söyledim çünkü mevzuatta onay için belirli bir süre ya da sýra söz konusu deðil. Gecikme var ise Spk nýn da kendine göre gerekçeleri vardýr.Her iki tarafý dinlemeden yargýda bulunmak doðru deðil.
Deðerli arkadaþým bu cümlelerden rahatsýz olup savunmaya geçmeye, bir takým ithamlarda bulunmaya hiç gerek yok.Ýþi oluruna býrakalým.Zamaný gelince onaylanacak ya da gereði neyse yapýlacaktýr.
Hisse beklentilerimiz dahilinde yürümüyor.Bu yüzden hepimiz biraz gerginiz.
Hayýrlýsý olsun diyelim.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri