Yani bu seneki hasýlat patlamasindan önce hiç GES iþi olmasa bile yaklasik 4 milyar 200 milyonluk iþi bu raporlara bakinca pek amlayamadim.
Yani bu seneki hasýlat patlamasindan önce hiç GES iþi olmasa bile yaklasik 4 milyar 200 milyonluk iþi bu raporlara bakinca pek amlayamadim.
Kýsacasi dostum. Benim de sana naçizane tavsiyem. Sadece okumakla kalmayip sorgulayici olmak da hiç fena deðildir. Seni diðerlerinden ayýrýr ve fark yaratýrsýn.
Bu þirket gerçekten kaliteli ve ciddi potansiyelli buna lafým yok.
Ýlginç ve renkli birine benziyorsun Ömür kardeþim 😀 Bol kazanclar diliyorum herkese...Güzel bir hafta olacaktýr...Ama endeks gereginden fazla bozarsa bizde etkileniriz ..
Ama bizi heyecanladýran her haber,bilgilendirme v.s bizde þirkete dair ölçüsüz bir beklentiyi doðurabilir. Beklentiler ve gerçekler arasindaki dengeyi bulmaya çaliþmak þirketi ve dolayisiyla hisseyi deðersizleþtrmek deðildir.
Bu konuda son sözüm þudur: Keþke ilgilendigim her hissede benim þu an yaptýðým gibi "gýcýklýk" yapan olsa da onun sayesinde ona haddini bildirmeye calýþýrken o hisseye dair bilgim daha da kuvvetlense ve daha saðlam kararlar alýp daha bereketli sonuçlara vesile olsa.. Herkese saygýlar..
Ömür kardeþim ben bu bilgi doðrudur demedim.Sadece þirketin yazdýðý bilgiye itimat ediyorum.Ben evham içinde olmadýðýmdan sorgulama gereði duymadým.Sorgulamak için ilkin bilgiye ulaþmak gerek.Bu noktayý sorgulaman bilgiye ulaþamadýðýn gerçeðini deðiþtirmiyor.Türkiyedeki kurulu güç Haziran 2022 sonu itibariyle(enerji.gov.tr) 10.976 MW. Þirket 3500 MW biz yaptýk diyorsa bu da yaklaþýk yüzde 35 e geliyor.Fiyatý nasýl ve nereden buldun bilmiyorum.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri