Bugün bir miktar eklemiþtim tekrar , hareketleri çok yormuþ olsa da görüldüðü üzere müthiþ bir potansiyel barýndýrýyor, zaten o sebeple de pozisyonumu devam ettiriyorum ancak daha önce dediðim gibi diðer kardeþ hisselere aðýrlýðýmý kaydýrmýþtým. Yarýn tekrar aðýrlýk arttýracaðým, inþallah fýrsat verir sabahtan![]()
2022 yýlýný 250 milyon$ ciro ile kapatmýþtýk. Bugün attýðý kap toplamý 53 milyon$ oldu. 1 günde geçen yýlýn %20si kadar iþ. 2 yýl içerisinde þirketin gelebileceði yerleri tahmin edebiliyor musunuz![]()
Hah iþte kardeþim tahtacýnýn yaptýðý iþ 3-4 aydan beri buydu.
Onun için sabýr diyorum.
Yarýn umarým güzel bir yükseliþ yapar.
Yapmazsa....
Ben yine burada ekrana pek bakmadan çayýmý yudumlayacaðým.
Eninde sonunda yapacak.
Hele bedelsiz ve halka arzdan sonra ve gelen 1. çeyrek bilançosundan sonra þansý olmayacak.
Onun için park edip beklemekten baþka çare yok.
2024 sonunu düþündüðümde tutucu davranmama raðmen hesapladýðým fiyatlama çok yüksek geliyor ve beni korkutuyor.
Çay yudumlamaya devam.![]()
Bizi ne bekliyor 3 gün için? 1) nadir de olsa da yaptýðý 2 tavan 3.gun +5 görüp salmak. 2) Yarýn yüzde 8 leri test edip yüzde 4-5 arasý kapayýp, Perþembe arz onay gelmezse cuma -4leri test etmek. Pzr de yatay eksi olmak. 3) yarýn yükseliþ yapmak. Zor da olsa arz onay ve tavanlar. Aslýnda ihtimallerin çoðunda kazanýyoruz beklersek. Tabii seçim dönemi geliyor endeks bir ileri 2 geri al sat da çok az meblað ile yapýlmalý mi
Yer Ýmleri