"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Astordan alfasdan goknr dan nerden olursa olsun gelsinler. Ne kadar çok gelen olursa o kadar iyi. Tahtaci bu kadar kiþiye mal vermeye kalkamaz. Versede artik 250 den geri alamayacaðýný biliyordur herhalde. Yüzde 20 30 yukselsinde isteyen 350 den geri versin isteyen tutmaya devam etsin. Ama kimse bekleyip bekleyip 350 den trene atlamaya kalkmasin. Sonrasi çok stresli olabilir
Aynen ya bence çoðu hisse þiþti yani enerji ve arz hisseleri. Gesan ise kaplar ile çok dikkat çekti. Yüzde 5 altýna salarsa kaptýrýr gibi duruyor. Bakalým ne yapacak. Bence de yüzde 8 açýp yüzde 6 -10 arasý 3 saat takýlýp tavan yapsýn. Çok uzun zaman oldu tavansiz. Sonra 325 falan olsun
Ama kapanýþa göre salarsa demek ki arz onayý gelmemiþ ve buunu bahane edip cuma salacak demektir ona göre taktik yaparim artýk essek deðilim hep ayný![]()
gesanlarin tamamini satip astor fullemistim. ordaki karlarla gesana giris yaptim mesela ben. boyle dusunenler vardir. astor ve gesan cok guclu iki sirket
Yer Ýmleri