Originally Posted by
Ömür
Bu bilgiyle burada karþýlaþtým ve çok normal biçimde kaynaðýný rica ettim. Sonrasý malum.. Þimdi sen bu bilgiyi bulamamýþtýn amaa diye buraya takýlmanýn manasý yok. Ayrýca sen itimat edebilirsin,ben "hemen itimat" etmek yerine mantýk süzgecini devreye soktum. Önce kaba mantýkla "La koca ülkenin tüm RES'inin üçte birini yapmak!" Lütfen,bunu duyar duymaz "vayyy beee" diye etkilenmek yerine "hadi caným? Öyleyse süper! Ama hakikaten öyle mi" diye düþünmeyi de yadýrgamayýn. Sonuçta seçim sizin tabi. Haa.. RES yapým maliyeti falan.. Ýnan ki dostum baitça Google'layarak bulabilirsin. Ýnan ki Google'layarak bulunabilme imkani olsa "Bu RES'in üçte biri ne iþ" diye burada sorup durmazdim. Çünkü galiba çok sýradam ya da basit bir iþmiþ ki Google me yazarsan yaz çýkmýyordu. Ama sað ol sayende nihayet kaynaða eriþebildim ve sonrasýný da biliyosun zaten
Bilgiye burada rastladýðýný biliyorum zaten ama parçanýn ana fikri yatýrým yaptýðýn þirketin öncelikle kendi verdiði bilgilerden habersiz olman.Bir yatýrýmcýnýn aldýðý hisse konusunda uzman olmasý gerekmiyor ama en basitinden þirketin ana sayfasýndaki hakkýmýzda kýsmýný okursun diye düþünmüþtüm.Üstelik senin gibi sorguladýðýný söyleyen biri için.Bunu sana neden mi mi söyledim çünkü daha önceden de benzer þeyler söyledin.Hatta paranoyaklaþmýþ olabilirim dedin.Aklýný kurcalayan þeylerle burayý meþgul ettiðini düþünüyorum ama sana yazma vb. demeye de hakkým yok.Sen bildiðin gibi takýlacaksýn nasýlsa.
)
Soruna gelirsek enerji.gov.tr de yazan bilgiye göre 1 MW 1.200.000 euro ise 10.976 MW çarpý 1.200.000 çýkan rakamý da buraya yazar mýsýn deðerli arkadaþým?
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri