info parayý sokakta toplamýþ belli satmaya devam ediyor 1.8m zararda 103k daha lotu var satmaya devam etmesinde þu hale bak ya
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þirketimizin dolaylý baðlý ortaklýðý Peak PV Solar Teknolojileri A.Þ., Ankara Temelli' de yer alan, mülkiyeti þirketimize ait olan ve þirketimizden kiralamýþ olduðu tam otomatik fabrika binasýnda yýllýk 1 GW'lýk kapasite ile güneþ paneli üretimine baþlamýþtýr.
Ýlk aþamada Peak PV Solar Teknolojileri A.Þ. bünyesinde 40'ýn üzerinde personel istihdam edilmiþtir.
Peak PV Solar Teknolojileri A.Þ. tarafýndan üretilecek 550 ve 650 Watt güçteki mono bifacial güneþ panelleri öncelikle þirketimizin üstlenmiþ olduðu GES projelerinde kullanýlacaktýr.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
yok abi agalar her haberde yukardan mal veriyorlar
Kap geldi. Peak solar üretime baþladý. Diye. Ne þimdi bu. Niçin bugün gönderirsin zaten biliyorduk. Kapý niçin beklettin de bugün atýyorsun?
Baþka haber olmayýnca düþüþü engellemek için mi? Yoksa prosedür gereði mi? Bilmiyoruz artýk
Alfas sayesinde gesanýn bu hareketlerini çok takmýyorum. hatta bu spk dan onay falanda beklemiyorum nasýlsa önümüzde seçim var
portföyüm enerji ve çimentoda al sat yapmadan bekliyorum
Yer Ýmleri