endeksi dagýttýlar bizde nasibimizi aldýk napalým ...BENÝM GÖZÜM GESANDA AZ DA OLSA ALDIM GENE HASTALIK OLDU GALÝBA...
endeksi dagýttýlar bizde nasibimizi aldýk napalým ...BENÝM GÖZÜM GESANDA AZ DA OLSA ALDIM GENE HASTALIK OLDU GALÝBA...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Sektörde bozulma olmadýkça endeks istediði kadar düþsün, bu düþüþler önemli deðil. Bizim için en büyük sorun sektördeki talebin azalmasý, o da þimdilik zor görünüyor
Þirketimiz, SEM-MAK Makina Ýmalat Sanayi ve Ltd. Þti. ile Bolu Ýli Merkez Ýlçesinde bulunan tesislerine, Lisanssýz Elektrik Üretim Yönetmeliði'nin 5.1.c maddesi kapsamýnda Çatý Öztüketim Güneþ Enerjisi Santrali yapýlmasý hususunda anlaþmaya varmýþtýr. Anlaþma bedeli toplam 554.441,10 -USD'dir. (Beþyüzellidörtbindörtyüzkýrkbir Amerikan Dolarý, On Sent) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaþma bedeli 10.601.465, -TL)
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Anlaþýlan o ki, ekraný kapatýp Mayýs baþýnda açma zamanlarýný yaþýyoruz.
Tahtacý öyle diyor.
Eh o zaman bende ekraný kapatýp çay, kahve içmeye devam ederim.![]()
bol kazançlar herkese)
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri