saatlikte flama oldu bakalým þu endekste aþaðý çalýþtýrmazlar herhalde)
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
citi takas 2.158.969
a cýktý ama iþe yaramýyor ki göz boyamamý nedir anlamadým. yani bir trend oluþtur ver yukarý ama týk yok..
saatlikte çalýþtýrmýyorlar
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
En son ne zaman tavan oldukAn itibariyle yüzde 50 sattim,her cuma yüzde 2-4 aþaðýdan þans veriyor
Normalde 260 a kadar salar diye bekledim ama 266.70 den 270 e geri geldi. Islem yaptimmi yaptim 😀 baktým tutunuyor 273 den küçük bir miktar ekledim. 5 dk sonra 267 e geldi. Ky oldugum tescillendi. Neyse önemli deðil. Nasilsa hedef büyük. Her geçen gün daha yukarýda tutunabiliyor. Keko üstad nisan mayýs döneminde 250 300 aralýðý normal fiyat olarak görülecek, gesan altýný dolduracak diyordu . Tam o günlere geldik. Hatta artýk kabina sýðmayan heran kopacak imajinin altýný doldurdu. Artik her platformda sevende sövende bu kopuþu merakla bekliyor. Bu saatten sonra gesan in çýkmasý deðil düþmesi sürprizdir. Bu yazdýklarým þahsi görüþlerim olup iþlemlerini bu görüþler dogrultusunda yapiyorum. Kimse çýkýp hisse pazarlamasý yapiyor demesin. Herkesin kendi aklý fikri var. Düþünsün taþýnsýn degerlendirsin sonra iþlem yapsin. Kazandiginizda 1 lira bile vermeyeceginiz insanlara kaybettiginizde hesap sormaya kalkmayin. Hele ki sabriniz yoksa gesan yanlýþ hisse uzak durun.
Spk bülteni yok. Bülten günlerini gesan yüzünden deðiþtirdi gibime geliyor cuma rutin düþüþlere gelen tepkiler üzerine.
Bedelsiz sermaye artýrýmý onayý geldi hayýrlý olsun
Hiçbir iþimize yaramayacak onay geldi nihayet, hayýrlý olsun
Yer Ýmleri