Çok iyi anlaþma kaplarý da geldi son 1 ayda çok bir hareket olmadý
Gesan biriktiriyor. Her bir kap haberi ile hep yukarý yapmiyor. Özellikle yüksek kap geldi haydi trene binelim diyenleri hiç bir zaman sevindirmedi. Sosyal medyaya bakinca batik bitik hiç yürümeyen çok kötü bir þirket olarak da taniyabilirsiniz. Ama bir yýl önce bu gunlerde 19 , agustosta 60 ekimde 90 üç dört ay önce 300 olduðunu görebilirsiniz. Özellikle mayis Eylül arasi kap yagmuru olduðu halde nasil biktirdigini burada olanlar iyi bilir .kekonun bile 60 70 arasý fiyattan ümidini kestirip portföyünün yarisini sattirmisti.sonrasinda 1 ay icinde 90 dan 300 e geldi. Üstünede ikibucuk milyon lot patron satýþý yapildi. 4 aydir 280 170 araliginda gidip geliyor. Bu sürede 5 milyar Üstünde kap paylaþýmý yapildi. Bardak dolma noktasina yakin bana göre. Onemli olan her kapta in bin yapmak degil. Bardak taþtýginda hissede olabilmek. Taþma zamanini ise piyasa belirliyor.Tarih ve istatistik bunu söylüyor. Tabiki bunlar benim hikayem benim düþüncelerim. Herkes kendi hikayesini kendisi yazsýn.
innernette çok güzel GES lerle ilgili haberler var teþvik verilecegi ve kdv düþürülecegi hakkýnda ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
günaydýn herkese iyi haftalar bol kazançlar
benim keyfim yok açýkçasý bugün yeþil yapacaklarýna inanýyorum. ama 4 aydýr o inançla bekliyoruz çokta iç açýcý deðil..
bu arada geçen bedelsiz hesaplamasýnda arkadaslara cevap yazarken aklýmda %400 kalmýþ..
%300 kafamdan çýkmýþ kusura bakmayýn.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
ykb þuan en iyi alýcý cuma günü de öyleydi ama sonra yarýsýný bastý..
bu sefer de aynýsý yaparsa yandýk -5 ler havada uçuþuyor bir sakinlemesi yok hep uzun mum..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Maþallah gesana.
Yer Ýmleri