dostum alfa nasýl gesaný geçtý ben anlamadým..alfa fk..34/gesan ..53/ alfa pýyasa degerý 10 mýlyar..gesan28 mýlyar..
alfanýn en buyuk avantajý sermaye kucuk lot az ,pýyasa boyle þirketlere farklý bakar..yanlýþ anlaþýlmasýn alfas guzellemesý yapmýyorum..arkadaþým yazdý dýye merak ettým..bencede bu fýyatlarda çok dýkkat etmek gerek yený alým için..gesan bu sektorun lokomotýfýdýr..ve bu farkýný er gec ortaya koyacaktýr..
galýba fýyat olarak geçmesýnden bahsettýnýz,,o kýsým onemlý degýl,patlamasýnda belýrlý olan gosterge olmaz ..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Alfas er geç dönecek. Bizim karekterli gesanýmýz onun da kuyruðuna takýlýr yakýnda... Çýkarken deðil tabiiki düþerken..
hey bee
boyle giderse gececek demek istemistim, Pardon
sakin beyler , bende bi o ekrana, bi buna baka baka karistirdim yazdiklarimi
neyse Sitesine bakinca cok amator , cok acemi bir firma bu ALFA 10 milyar eder mi ondanda emin degilim
GESAN icin alim firsati buralar diyecem ama demiyorum neyse
kirmizi bir gun maalesef , ne oldugunu duyan, bilen varsa yazssin lutfen
belki Twitterda vardir bi haber
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
sasaný badýsý hekts býle artýya geçmýþken artýk gesan ve dýgerlerýnýn donmesý lazým..
Yer Ýmleri