Originally Posted by
Gueno_33
Psikoloji basit aslında, insanlar zarardayken satmak istemez. Zararı realize ettiğinde kabullenmiş olursun ve bu insanın ruhunu sıkar, Bu sebeple zarardaki pozisyonları tutar karıdaki pozisyonları satarız. O yüzden tahtacı milletin malını toplamak için aşağıya basıyor söylemlerine tam anlamıyla katılmıyorum.
Buradaki stratejisinin şu olduğunu düşünüyorum. Seçim riskini girmek istemeyenlerin ve eupwr bozmasını hazırlanan insanların malını aşağıdan almak.
Bu stratejisinde başarılı olabilmesi için en iyi ihtimalle tahtayı yataya bağlaması lazım. Şimdiden geçen yıldan kalan bir buçuk milyar da düşününce 7 milyar TL'ye yakın cirosu mevcut ve dönüşüm daha başlamadı bile.
Bütün sosyal medya üstadları da ağız birliği ile olumsuz algı kasmaya çalışıyor, şahsen bu kadar beklentisi olan ve rüzgarın arkasında olduğu bir şirketi bu fiyatlardan satmaya gönlüm razı değil.
Beklentilerini geleceğini yaptığı işleri her şeyi defalarca ama defalarca yazdık. Kendimizi tekrarlamayalım diyerekten Bir daha yazmayayım, ancak ben şahsen elimden geldiğince acil nakit ihtiyacı dışında buralardan mal vermem. Ekranı kapatır iki üç ay bakmam olur biter.
Herkesin kendi kanaati kendi parası kendi risk iştahı. Acemi ve cahil bir yatırımcıyım söylediklerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yer İmleri