Europower almak isteyenlere gesani bedava verin öyle gidin diyorlar. Bu fiyattan gesan verip eupwr alan basabas olmak icin eupwr fiyati 120 olmali . Olurmu belki ama piyasa bomb...k . Zorla bozdurup dolar aldiracaklar bu gidiþle
Sadece gesan deðil,diðer ges ve enerji þirketlerindende satýþlarý gören tahtacýlar,tabiki aþaðýdan toplamak için tabanlarda dolaþtý durdular,Europowerin halka arzýndaki daðýlým sisteminden dolayý küçük yatýrýmcýda olan mallarý toplamak için herkes yarýþa girdi,bu yüzden hisseyi yukarlara götürecek kurumun veya tahtacýnýn oluþmasýnýn uzun süreceðini düþünüyorum,ayrýca bu europawýrýn %55 gesanýn deðilmi,yolu açýk olsun, kardeþ yatýmcýlarla beraberaber bir yerde buluþup,hareketlerin beraber olacaðýný düþünüyorum.
Bugün bir geri alým bekledim þirketten ama malesef ses yok, hisse rezil olmuþ eðer içleri rahatsa çok kötü, yarýn bende arayacaðým YÝ lerini.
Aynen öyle. Eupwr arzýnýn þirkete para giriþi saðlayacaðý ve arzdan sonra güzel haberlerin geleceði beklentisine girdik. Diðer taraftan arza katýlmak isteyenlerin satýþa geçeceði gerçeðini de tahmin ediyorduk ama bu kadarýný da beklemiyorduk. Malesef acý herçek tokat gibi çarptý yüzümüze..
bu ÝKÝ üç gündür aþýrý satýþlar fýrsat alýþý olur mu ? yoksa kaçan neden kaçýyor ? þirket mi kötü ? sürekli ihale iþ kovalamýyor mu ? ne oldu eurpwr halka arz olunca ana þirket çöp mü oldu ? yine iþtirakin kazandýðý paranýn %70 baþka þirketlerin kasasýna mý girecek ? ben nakitim kadar alma tarafýndayým seçimde biter kargaþa da biter biz þu 20 yýlda neler gördük malum iktidak ilk geldiðinde türban kavgalarýndan gezi olaylarýna 15 temmuz darbesine papaz krizi 17 25 aralýk kumpasý patlamalar rusya kirizi israil krizi saymadýðým onca kiriz bunlarýn hepsinin sonunda endeskte þirketlerde iki üç 10 kaatý daha fazla çýkmadý mý gezi olaylarýnda 50 tl ortalamadan sattýðým konya çimento ve egeen nerelere geldi alýnacak olan temettüler bonustu zaten aklýnýzý alýn büyüme hisselerinde günü birlik düþünmeyin bu sözlerim yeni yetmelerin kulaklarýna küpe olsun
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri