Biraz ben sasa nýn 7 tl den 4 tl ye düþtügü seneye hatýrlatýyor ne beklentiler orda 4 leri görürmüþtü ...Sonrasý malum yukarý dogru resmen iþýnlanmýþtý 2-3 sene durmadan...
Biraz ben sasa nýn 7 tl den 4 tl ye düþtügü seneye hatýrlatýyor ne beklentiler orda 4 leri görürmüþtü ...Sonrasý malum yukarý dogru resmen iþýnlanmýþtý 2-3 sene durmadan...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
her þey olabilir bu saatten sonra haklýsýn..
gerçekten robota baglamak lazým..
yani kýzýyorum kendime beklenti satýn alýnýr gercekleþince satýlýr yýllarýn kuralý bu..
ama gesan gercekten bu kadar aldýgý iþ vs derken ve gercekten kimse bu kadar salacagýný öngörememiþtir. elinde mal olmayan demiþtir tabi..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
daha yeni gelen astor bilanço açýklamýþ bizim Gesan yine son günü bekliyor bu yaptýklarý da gercekten ayýp zaten
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu kayýtsýzlýðýn altýnda kesinlikle bir þey var. Çok büyük ihtimalle siyasi, yoksa þimdi en az 5-10 tane daha kap patlatmýþlardý. Tek söyleyeceðim þey var kurt kýþý geçirir ama yediði ayazý unutmaz. Behiç bey'i de yazdýk bir kenara
Sinek pis deðil ama mide bulandýrýr..
https://twitter.com/girisimelektrik/...736457217?s=20
Kesin ip var![]()
Yer Ýmleri