Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Cok haklisiniz Mehmet bey. Gecen yilki GESAN yatirimci raporu tam bir kopyala-yapistir, zayif icerikli bir rapordu. Benzer firmalardan yatirimci raporu olarak KONTR duzeyine ulasmasi lazim.
Burayi okuyorsa yatirimci iliskileri umariz bu konuda gerekeni yapar.
ALFAS konusundaysa hemfikir degiliz, saglik olsun.
Bu fiyata GESAN daðýtýyorlar ve boþta param yok diye aðlýyordum iki haftadýr; dün arabamý sattým, aldým parayý yatýrým hesabýma koydum... Zaten haziranýn ilk haftasý denize çýkýyorum; eylüle kadar yokum, arabaya ihtiyacým da yok doðal olarak... Yattýðý yerden masraf çýkartacaðýna, 2000 motor arabanýn MTV'sini kaskosunu ödeyeceðime kalksýn çalýþsýn o para... Hedefim yaklaþýk 20K lot GESAN'ýn (veya baþka bir hissenin) bana eylülde bir Tesla Y almasý (en azýndan en fulünden bi TOGG alsýn)... Tamamen duygularýmdan arýnarak karar vermeye çalýþýyorum þimdi...
48 altýna sürdüklerinde sazan gibi atlamamayý baþardým (eferim bana - 1)...
Þu an tekrar sürdüler, yine atlamýyorum (eferim vol.2)...
Ulan çarþamba þunu yapmaya ilk karar verdiðimde 45'in altýna alabiliyordum; þimdi sinekten yað çýkartmaya uðraþýyoruz...
nasýl bir gruba denk geldik ya dün alanlar bugun veriyor..
nasýl birine denk geldik yazýk ya
2.tura kalma ihtimali var
öyle bir þey olursa içimizden geçerler
kchol geri geliyor bugün çok aþagý geliriz
ikili üçlü dip görmeden almak mantýklý deðil
2022 de gesan ekmeðini çok yedik
tarih tekerrür edecekse eupwr daha önde
araba ev satýlýp hýsse alýnmaz
ihtiyaç olmayan para
bol sabýr
ytd
endeksi aþaðý yukarý oynayacaklar bence bugun.. cunku bu havada kimse kolay kolay mal almaz..
ama gel gelelim gesana yok abi çýk þurdan yataydan kýrmýzý görmekten sýkýldým açýkçasý..
Yeni hukumetin de iþi kolay degil lafla peynir gemisi yurumuyor... BÝ program bi içraat yapsýnlar belki bu arada yukseliþler olur ama kalýcý yukseliþ için erken bence endeks için konuþuyorum ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
GES iþleri patlamýþ gibi herkes butun buyuk firmalar bu iþe yönelmiþ gibi...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri