iyi akþamlar arkadaþlar..
öncelikle herkese selamlar. bayadýr yazmýyorum
takaslarda sýkýntý yok ilk 5 kurum artýrmýþ.. citi stabil duruyor..
bilanço bu sefer istediðim geldi.. hatta europowerla 2.2milyar hasýlatý var anca böyle bir bilanço bizi düzlüðe cýkarýrdý.
bakalým euro da astorun bilançosunu begendiler ise euronunda begenecektir. piyasa..
ama öyle bir içimizden geçtiler ki 2 tavan çekse bile 67 anca oluyor.. 90 larý görüp buralar hiç heyecan vermiyor bana açýkçasý..
ha alfasýn daha önce de dedim 180 liradan 400 liraya soluksuz gidiþi var bilançodan sonra bakalým bizde öyle bir durum olacak mý? moral bozukluðu ile açýkçasý sanmýyorum.
ayýp ya %50 düþtük çýkarken %100 gitmemiz lazým o fiyatlara..duygusal olarak aþýk olmamamýz gerekiyor. arada kenara çekilip beklemek lazým.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zannediyorum bundan sonra alýnacak iþleri bildiren KAP lar etkili olacak Gesan ýn yükselmesinde.
Göreceðiz.
Yükselecek de Eupowr arkadan asýlýyor
Arkadaþlar gesanýn bu sene aldýðý iþler toplamýný gösteren bi döküman vardý o kapanmýþ, görebileceðim baþka bir kaynak var mý acaba ?
Gesan bu bilançoyla piyasamýzda tavan olmuyorsa nedenini açýklayabilecek varmý arkadaþlar? yatýrým tavsiyesi asla deðildir zarar edebilirsiniz. YTD.
Yer Ýmleri