Originally Posted by
Cilginfenci
sayın Kyabalion kesinlikle katılıyorum. sasa sabancıdayken zarar ediyordu. erdemoğlu aldıktan sonra bile yıllarca yatay kaldı. o süreci çok iyi hatırlıyorum. hatta böyle olan bir çok şirket var. çimsa, afyon çimento vs. ben de bu hisseyi en az 5 yıl tutmak kafasıyla aldım. fakat şuan sadece emin olamadığım nokta hisse daha düşer mi? buralardan tekrar eklemek gerekir mi ?
Elbette sizin kararınız kimse bilemez. 90’lar saglam destekti alti yok dedik 70’e düşürdüler. 70 alti olamaz saglam destek var dedik 50’leri gosterdiler. Maalesef borsamiz bir kac it sürüsünün keyfine kalmis durumda. Teknik temel hiçbir sey islemiyor.
Kisa zamanda yükselecek hisseyi bu fiyatlara düşürmezlerdi buralardan kimseyi mallandirmazlardi diye düşünüyorum kendi adima.
Uzun vade olayina gelirsek borsamiz hala USD bazinda gördüğü yerlerin cok gerisinde. Birkaç hissedeki yükselişi gösterip sanki borsanın tamamı bu şekildeymiş gibi yanlış bir algı yaratılıyor.
Bu tip enflasyonun yüksek olduğu ülkelerde uzun vadeci olmak bana pek mantıklı gelmiyor. Burada mecburen olduk ayri konu
Uzun vadeden cok, doğru yerde alip doğru yerde satabilenler yani inis ve cikislardan faydalanabilenler kazaniyor.
Aksi halde altin bazinda bakarsak bircok hisse cok ama cok gerilerde maalesef.
Bu durumda da bu kadar strese değmiyor.
Fakat dogru hissede olduğunuza inanıyorsanız o konuda bir sey diyemem. Fakat maalesef cok güven kaybetti.
Sadece bizim hisse özelinde degil tüm enerjilerde siyaset eliyle medya vs her tür imkan kullanilarak manipülasyon yapilip küçük yatirimci tuzağa cekildi.
"Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”
Yer İmleri