Piyasa böyle kötü fiyatlayýnca, bu bilançolar iyi mi, kötü mü, vasat mý, anlaþýlmasý zor oluyor tabii![]()
Piyasa böyle kötü fiyatlayýnca, bu bilançolar iyi mi, kötü mü, vasat mý, anlaþýlmasý zor oluyor tabii![]()
Açýkcasý bilmiyorum. Geçen sene her gün yükseliyorlardý... Gelecek enerjide, diye bulunduðum hisse forumunda da yazýyordu gelen arkadaþlar, evet enerjide gelecek tamam... Ama 250'lerden milletin tepesine yýkmýþlar malý (europwr falan filan) 6-7 aydýr yatýrýmcýyý bitirmiþler. %60 geri gelen var. Bu arada borsa 10 bini geçmiþ... Dimyata prinç için giden evdeki bulgurdan olmuþ.
Þu an çok deðiþen bir þey yok. Yani dipleri de belirsiz, saðlam hisselerde, köklü þirketlerde yerinde saymak mý, dibi olmayan hisselerde, bilinmedik yeni þirketlerde macera aramak mý daha kötüsü hep tartýþýrdýk, ikisini de yaþadým sayýlýr...
Þimdi gelecek enerjide bu hisseler adamý zengin edenlere sormak istiyorum, böyle zenginlik olmaz olsun demeli mi dememeli mi?
Böyle yatýrým da olmaz ki, sürekli kaybettiðin
Benim maliyetlerim bu fiyatlar ama yatýrýmcýyý bitirmiþler zaten sektörün hali de ortada..
250'den satan da yaza erken girmiþ.
Bu bilançolar iyiyise 20 gün sonra gelecek bilançolar bunlarýn yanýnda BOMBA diyebiliriz...
Peki hisselerde deðiþen ne?
%55.68 'i Gesan'a ait Europwer'ýn. Ben Gesanlarý stop oldum sattým, Eurpower duruyor. Fiyat karþýlaþtýrmak doðru olmayabilir.
Mesele, Türkiye'de borsa kumardýr meselesi...
1 sene önce yere göðe sýðdýrýlamýyorlar Enerjiler övülüyordu, o dönem her gün çýkýyordu bu hisseler. Þimdi ne oldu? 6 aydýr, hisseler %20 gerideler. Tamam enflasyon muhasebesi darma daðýn etmiþ de kimi etmemiþ ki... Þimdi gelecek bilançolarda enf muhasebesi de yok, fiyatlýyor mu? Hayýr...
Bir de sözleþmiþcesine hepsi ayný davranýyor, ayný anda düþüyor, ayný anda bilanço gönderiyor, ayný anda çýkýyor vs vs... Rezalet ötesi..
Yani birileri ky nýn canýna okumadan götürmeyecekler gibi...
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
klasik gesan taktkleri kap at ertesi gun çak oldu artýk iyice mide bulandýrýyor...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri