sýký bir þekilde haberleri bekliyor gibi.
bugun çarþamba, þirket bedelsiz için spk ya baþvurdum bilgisini bugun geçer mi?
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
dikkat edilirse artýk sektör hisseleri taban yapsa bile gesan çok da fazla düþmüyor...buda gesanýn rotasýnýn farklý olduðunu ve beklentileri ile de altýnýn daha dolu olduðunu gösteriyor....buralarda dip yapmasý içimi ferahlatýyor...sakinlik güzeldir...haberleri eninde sonunda fiyatlayacaktýr..önce sindirim lazým....kolay deðil tam 2,5-3,0 milyon civarý lot satýldý...tahtaya güvenenlerin bunlarý toplamasý gerekiyor ve buda zaman alacak bir þey....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hafif yatay aþaðý devam. Ya sert bir haber gelecek ya da tahtacý bir müddet daha böyle toplamaya devam edecek.
Selam arkadaþlar..
hacmimiz düþmeye devam ediyor ky satýþý az kaldý bitmek üzere az daha sabýrla beklemeye devam..
diðer tahtalara nazaran bizim tahtamýz yine sakin düzgün..
ekte aralýk basýndan beri alan satanlarý paylaþýyorum. alýþ ve satýþ kýsmýnda diðer yazan lot kýsmýna bakarsanýz aralýk basýndan beri ky satýþý ve bu lotlarý karþýlayan 3 tane etkin kurum en iyisi hsbc..
arkadaþlarýn da dediði gibi bir haber ile yukarý ivme kazanacaktýr. bu ne olabilir bedelsiz spk baþvuru olabilir ya da büyük bir iþ artýk 100 milyon dolar üzeri olmasý lazým
Halka arz bence daha vakti var az daha beklesin kendi fikrim zaten alamayacaðýz bari geç gelsin de o gelene kadar bizde biraz daha yol alýrýz.
Ekran Alýntýsý gesan.jpg
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri