42 nin altý bu firma için bedavanýn bedavasý. Belki suan %30 zarardayýz ama 5 yýl sonra bu firma dolardan altýndan fazla kazandýracak. Bu kadar iþ alýyor hepsi dolar bazlý. Bu karlar eninde sonunda bilançoya girecek.
Borsada böyle bir düþüþ var mý bilmiyorum. 2 yýl önce alan ve hiç satmayan kiþi bile zararda. Bu hisseye patronlarýn sahip çýkýp geri alým yapmasý lazm.
Zannediyorum çýkan þu teblið Gesan'ý kötü etkileyecek.
https://istanbulticaretgazetesi.com/...%20%C3%BCretim
Türkiye'de sadece Kalyon hücre üretiyor. Smrtg'nin de yýlbaþýndan itibaren üreteceði söyleniyor.
‘Yerli hücre’ kullanmayana teþvik yok
Yurt içinde üretilmiþ, güneþ hücreleri kullanýlmadan yapýlan güneþ panelleri teþvik belgesi kapsamýnda olmayacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý tarafýndan hazýrlanan Yatýrýmlarda Devlet Yardýmlarý Hakkýnda Kararýn Uygulanmasýna Ýliþkin Teblið'de Deðiþiklik Yapýlmasýna Dair Teblið, Resmi Gazete'de yayýmlandý.
Buna göre, güneþ enerjisine dayalý elektrik üretimi yatýrýmlarý kapsamýnda yurt dýþýndan temin edilecek güneþ paneli ve güneþ paneli taþýyýcý konstrüksiyon sistemlerinin yaný sýra üretim süreci ingot dilimleme aþamasýndan veya öncesindeki bir aþamadan baþlayarak yurt içinde üretilmiþ güneþ hücreleri kullanýlmadan yapýlan güneþ panelleri "teþvik belgesi kapsamýnda deðerlendirilmeyen harcamalar" kapsamýna alýndý.
Teblið, 24 Aðustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yürürlüðe girdi.
25 Aðustos 2024 Pazar
herkese selam
son üç dört aydýr kol kesen oldu mu?
vazgeçen var mý?
kol kesilmeli mi?
daha beklemek iyi midir?
borsada fýrsatlar biter mi?
bu þirket neden böyle leþ?
fikri olan var mý? ne yapmak lazým?
yoksa herkes kol kesince mi gidicek? ne yapmak istemektedirler? aklý karýþmayan var mý?
tþk ler
kaplumaðanýn
ekim 2024 tarihli yatýrýmcý sunumuna göz attým.
güzel iþler yapýlmýþsasa nýn çatýsý mesela
![]()
þak bi yana finansallarýna baktýðýmýzda yine önceki tahmin veya beklentilerini hala deðiþtirmedikleri
aþaðý yönlü revize etmediklerini görüyorum. bu ýsrar demek ki 1) inanç 2) hala buna kanacak KY olabilirbu kýsým þaka
olarak ele alýnabilir.
tamam ciddi özet yazayým.
dolar olarak bakacaz ve 460 mio sermayeyi kabaca 13 milyon dolar olarak hesap edeceðim.
2024 net kar 101 mio 2025 kar 157 mio dolar 25 ise 259.7 mio $ gibi bir rakam konuyor ortaya.
bakalým dört iþlemden giderek.... karý sermayeye bölelim bakalým
100/13
2024 için : 7,69
25 için : 12
26 yýlý için ise : 19,9 HBK alýyoruz
gelelim buradan hisse fiyatýný deðerleyelim bakalým.
2024 de 20 fk alsak 150 10 FK alsak 77 oluyor.
2025 15 fk alsak : 180
2026 10 FK alsak 200 TL yapar.
FK lara dikkatbilerek her yýl giderek düþürdüm ki hayalleri anlaþýlmasýn. ;)
bi yerde bi yanlýþlýk var ama nerede bilmiyorum. bi yerde bi hata var ama bulamýyorum.
her zararý kurtaranýn çýkacaðýný da düþünenlerdenim.
saygýlar....YTD haaa![]()
Yer Ýmleri