Originally Posted by
keko
arkadaþlar bu sayfa hala iki yýl önce gesana girdiðim sayfadýr...eski paylaþýmlarýmýn tümü hala duruyor...unuttuðum bazý bilgiler bile var...burasý arþiv niteliðinde...kaptanýn seyir defteri gibi..

hatýrladýðým kadarýyla
gesan yenilenebilir enerjinin depolanmasý iþinde de vardý...hatta hatýrladýðým kadarýyla geçmiþte ukraynaya defasa bir enerji depolama tesisini de yapýp teslim etmiþlerdi...geçmiþ arþiv bilgilerinde de olmasý lazým bu bilgi...tüm beklentileri tek tek burada iþlemiþ idik...
gesan europower iþtiraki ile panel üretiminde, geslerin en pahalý parçasý olan inverter üretiminde, evlere yönetlik sunjunior ges üretiminde vardý....gesan tahaaüt iþlerinde europower iþtirakinin ürettiði ürünleri kullanýyordu...gesanýn girdiði ihalelerde en az net %20 kar yapýyordu...gesanýn girdiði ihalelerde bazen rakipleri bile gelip ondan ürün alýyordu...bu yüzden de
gesan çok rekabetçi bir þirket idi...yurtiçinde ve yurtdýþýnda çok etkili idi...ben sattýktan sonra doðrusu geliþmeler hakkýnda fazla bilgim olmadý...son durumu nedir bilmiyorum...ama geçen iki yýllýk bir sürede gücüne güç katmýþ olmasý lazým diye düþünüyorum...temel rasyolarý da geçmiþe göre ucuzlamýþ..
invertör iþini beceremediler evlere yönelik ges iþide cok düþük satýþ bildigim kadarýyla ...Burda beni heyecanlandýran güç trafosu mayýs da bitecek ve normal tip trafolarýn iki katýna cýkmasý iþi...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri