Originally Posted by
clastobar
Hocam siz sektre hakimsiniz rnein
#smartg
📍irketimizin*bal*ortakl*Smart*Gne Enerji*Ekipmanlar*Pazarlama*A.. ve yurt*iinde*faaliyet gsteren*kurumsal bir mterisi arasnda, Lisanssz Elektrik retim Ynetmeliinin 5.1.h*maddesi kapsamnda proje gelitirme ileri (arazilerin kullanm haklarnn,*balant grlerinin, ED raporlarnn ve yap ruhsatlarnn alnmas vb)*dahil anahtar teslimi arazi tipi gne santrali kurulum hizmetleri (tasarm,*mhendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma trafo merkezi ve iletim*hatlar dahil ) iin, KDV hari 46.055.670 ABD Dolar ve KDV hari*35.922.751 ABD Dolar tutarlarnda olmak zere toplamda KDV hari*81.978.421 ABD Dolar tutarnda 2 ayr szleme imzalanmtr.
Smartg ihale alm burada da trafo merkezi iletim hatlar dahil diyor bu ilerde dolayl olarak kullanlan malzemeler nedeniyle gesana yaramyor mu son zamanda hep byle byk ges ihaleleri oluyor ok yksek yeka ihallleri yapld ne diyorsunuz bu konuda
bu yorumunu yeni grdm dostum kusura bakma...trafo merkezi iletim hatlar dahil diyor bu ilerde dolayl olarak kullanlan malzemeler gesana yaramyor mu sorunuza cevap vermek istiyorum...gesann asl ii zaten merkezi trafo ve iletim hatlar ve bu hatlar ile ilgili her trl rndr....gesan ihalesini ald ilerin tm malzemelerini itiraki olan europowerden alyor...europowerin elinde 20 bin eit rn var...ihale kazanan rakipleri bile gelip ondan rn alyor...dolays ile bu tr iler ya dorudan yada dolayl ynden gesana fayda salyor...
lkemizde elektrik altyaps ve ges santralleri ile ilgili yaplan her i ya dorudan yada dolayl ynden gesana fayda salayabiliyor...en kaliteli ve en uygun fiyat verme yetenei var...
ALLAH m bana doruyu doru, yanl da yanl olarak gster ve bana doru ile amel etmeyi nasip et
Yer mleri