Originally Posted by
clastobar
Hocam biran önce devreye girer inþallah konjuktöre göre satýþ müþteri sorunu olmaz sektör dediðiniz gibi sektör çok canlý hep yüksek ihaleler alýyor þirketler Avrupa Asya Afrika her yerden iþler geliyor.Ybancý fon önemli inþallah fonlar gesanýn da farkýna varýrlar. Bu ay 2 milyondan 4 milyona çýkmýþtý fon pozisyonlarý. Yabancý fon %5 üzerine çýktý haberi ile
Astor dün +7.5 idi bugünde +3.Darýsý baþýmýza
ben gesaný 48,50 den aldýðým sýrada astor 90 tl idi...astor 130 larý görmesine raðmen gesan henüz 53,70 te....gerçi gesan bir kaç defa 53 leri görüp 45 lere kadar indi...bu çýkýþ fýrsatlarýný trade ile deðerlendirseydim yine de güzel kazaç saðlayabilirdim...ama yapmayýp beklemeyi tercih edince kar da çok cýlýz kaldý...
gesan astora göre çok çok geri kaldý...þu 53,00 direncimizi kalýcý kýrýp 55,00 lerin üzerine çýkabilirsek baský iyicene azalýr...o zaman da güzel bir ivme yakalayabiliriz..sabýrla beklemeye devam ediyorum..bakalým neler olacak ?? gelen çok güzel kap haberlerini bile takmadý....eskiden takmaz takmaz ama sonradan geçmiþ haberlerini öcünü bir seferde alýrdý
umarým o eski alýþkanlýðýný hatýrlarda gereðini yapar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri