Hisse iyice sýkýþtý..inþallah iyi yerlere gýdecek.. diye umutlanýyoruz..endex bir düzelse...
Hisse iyice sýkýþtý..inþallah iyi yerlere gýdecek.. diye umutlanýyoruz..endex bir düzelse...
gesan mý eupwr mi diye çok tartýþýlýyor. ben gesan alarak tercihimi yaptým. en azýndan gesanýn paylarýný satýp , gelecek parayla ne yapýlacak planýný görene kadar ortaklýðým gesana olacak. Bu günleri doðum sancýlarý olarak görüyorum. borsanýn geneline yayýlan yükseliþin bu senenin 2. yarýsýndan itibaren baþlayabileceðini ve 2026 yýlý borsa yýlý olacaðýný tahmin ediyorum. Herkese bol kazançlar.
svg hemþerim, bu zilli bir süre (6-8 gün) daha yaylanabilir.. kýrmýzý altýna kaymadýðý sürece yukarý yönlü hareket beklentisi devam edebilir. bunun için 47.16 direnci geçilmeli.. kýrmýzý kýrýlsa bile alttan birlikte gelen roza ve leylak destek görevini gerçekleþtirmeli.. þimdilik malsýz çulsuz uzak izlemede..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Katmr ve gesan aldim bilanco sonrasi portfoye
Katmr GAP doldurup cuma tavan oldu
Aynı hareketi gesan dan da bekliyorum
GAP dolup güzel yukari hareket gelebilir
Sent from my SM-G990E using Tapatalk
doðru söylüyorsun dostum...enflasyon muhasebesi ile bilançolarý bozdular...faizleri de yükselterek yatýrýmcýlarý iyicene azalttýlar...talebin zayýf olduðu bu ortamda meydan speklere kaldý...hisseler artýk en güzel haberleri bile hiç edebiliyor...çoþkulu olan spekler ise kaðýtlarýný hunharca çýkartabiliyorlar...kaliteli hisselerin çoðu yerinde sayýyor...bu dönemi umarým en kýsa sürede atlatýrýz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu hisseye besim tibuk un viral olan o kýsa videosunu koymak isterdim.
yine de iyi þirket olduðunu düþünüyorm.
YTD. çok girdi çok......
Gesan hayatýnýn anlaþmasýný yapýyor hisse net'te týk yok. Keko ve çýlgýnfenci de döküldü galiba. 😉
Yer Ýmleri