Hayýr dostum dökülmedim..4 hissemde de trade etmeden sabýrla bekliyorum...hala totalde yüzde 20 zararda olduðum için moralim bozuk..o yüzden de 4 hisseme de yorum yapmak gelmiyor içimden..
Gesan ve europower deki gelismelerin ne anlama geldiðini görüyorum..global bir oyuncu olma yolunda güzel adýmlar atýyorlar..
Malumunuz gesan tahaaüt iþlerinde kullandigi ürünleri kendi bünyesinde üretmek için europoweri kurmuþ idi..dolayýsý ile europowerin artacak her cirosu dolaylý yönden gesani da olumlu etkileyecek..
Ben gesanda ekstra coþkunun Ukrayna Savaþý'nýn sona ermesi ile oluþacaðýný tahmin ediyorum..bu barýþýn çok önceden olmasýný bekliyordum ama Putin'in inatçý olmasý nedeniyle bu iþ gecikiyor...ama sýkýntý yok bekliyorum..eninde sonunda bu iþ olacak..
Yakýn geçmiþte egegubrede de bazý öngörülerde bulunmuþtum.ben 78 TL den döküldüm ..kýsmetim oraya kadar oldu...geçen hafta 108 TL yi gördü..orda da coþku önümüzdeki 6 ayda oluþacaðýný öngörüyorum...
Herkes kýsmeti kadar kazanacak..gesandan da çok umutluyum..sabýr sabýr sabýr diyorum..
Hala hissedeyim ve zarardayým %19 civarýnda. Artýk aþaðýdan ekleyecek cesaret kalmadý. Sadece tahtayý izliyorum. 2025 nerdeyse bitti. Sanýrým yýl sonuna doðru artýk zararda olmam diye düþünüyorum. Gesan milyar dolar kazandým dese malesef fiyatýna yansýmýyor. O yüzden beklemekten baþka çare yok. Biraz elim rahatlarsa eklemeye devam edeceðim. Büyüme beklentim hala devam ediyor. Bu firma iyi yerlere gelecek.
Nerede millet hisse uçuyor...
https://www.phillipcapital.com.tr/Fi...a70f45566f.pdf hedef verilmiþ..99 tl
% 113 kazanç..hadi bakalým...inþallah zararrlar çýkar..
Gesan kendi kar tahminlerini gerçekleþtirse zaten hedef 200 üzeri yoluna girer. Bu yýl 90 milyon dolar kar yeni yýlda(2026) 150 milyona yöneliþ. Ayrýca 2025 karýndan yeni yýl hatýrý sayýlýr temettü vaat etmiþlerdi. Böyle bir durumda tam yatýrýmlýk hisse olur.
Ancak güven kaybeden yönetim bu güveni yeniden saðlamslý ki hem þirket hem yatýrýmcýlarý mutlu mesut olurlar. 😉
Yer Ýmleri