Bu iþler iyice incider a döndü güzel bir kapýn peþine devre baþka türlü kesilmez.....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
portföydeki kagýtlarýn ekmeði yendi bitti bence siz ve sizin takipçiler son 1-2 yýlda sermayeden yedi borsa dýþýna sermayesini aktaran parasýný 2 ye katladý katlamaya devam ediyor borsa devlet kartelinde þimdide endeks kagýtlarý ile yukarý gidiyor ilave dýþardan para girmiyor ytd.
6 KAP haberinin toplam bedelini hesapladýðýmýzda karþýmýza devasa bir rakam çýkýyor
ASKÝ (Ývedik GES): 77,8 Milyon TL
Enerjisa (Trafo OSOS): 343,3 Milyon TL
ASO 2. ve 3. OSB (Yapým Ýþi): 227,5 Milyon TL
TEÝAÞ (Toklucak TM): 308,8 Milyon TL
TEÝAÞ (EÝH Yenileme - 3 Kýsým): 1,66 Milyar TL
Yurtiçi Firma (ENH Yapým): 385,1 Milyon TL
TOPLAM: Yaklaþýk 3 Milyar
Þirketin þuan ki piyasa deðeri 24 milyar
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gesanýn þuan 2025/3 dönem bilançosuna göre yýllýk karý 815 milyon. Yani ciro çok çok daha fazla belki firma deðerinin yarýsý kadar ciroyu son dönem bilançoda yapacak. Buna raðmen hissenin ederi bu olmamalý. Evet suan çok karlý deðil. Çünkü trafo fab hikayesi vardý. Artýk 2026-2027 den sonra bilançoda bu karý görmeliyiz.
Bunun patronu da tahtacýlar ile el ele kol kola. Kapýn zamaný tahtaya verilmesi çok iyi zamanlama.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri