Gesan gelecekte sasa ve hektaþ gibi çok deðerlenme potansiyeli var. Þirket piyasa deðeri kadar iþi nerdeyse 6 ayda ihaleyle aldý. Fakat tahtada çok fazla ky var. Bunlarý dökmeden zor. Dün gelen kýbrýs kapý baþka þirkete gelse en az 2 tavan yapardý.
Gesan gelecekte sasa ve hektaþ gibi çok deðerlenme potansiyeli var. Þirket piyasa deðeri kadar iþi nerdeyse 6 ayda ihaleyle aldý. Fakat tahtada çok fazla ky var. Bunlarý dökmeden zor. Dün gelen kýbrýs kapý baþka þirkete gelse en az 2 tavan yapardý.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
TEÝAÞýn 154 kV Zeytindalý TM (GAP) yapým ihalesini 324,3 Milyon TL bedelle Peak PV aldý. Projede ekipmanlarý Europower Enerji saðlayacak.
aramýza hoþ geldin dostum..umarým birlikte kazanýrýz...gesan bu gün 55,45 teki gapýný doldurdu...iki gündür isteksiz iniyordu aþaðýya ...doðrusu biraz zor doldurur düþüncesindeydim ama endeksin de eksili olmasý ile gapýna kadar indi..
gesaný görüyorsun çok sýk iþ kaplarý atýyor..byd ile yaptýðý iþbirliði onu bir üst sýnýfa taþýdý...artýk en zor uluslararasý ihalelere bile girip kazanabiliyor...enerji depolamada rakiplerine fark atýyor...bu kaplarýn bilançolara yansýmasý müthiþ olacak...sabýrla bekliyoruz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaþlar altýn ve gümüþ gün geçtikçe gevsiyor yani metal fýrtýna diniyor..metal fýrtýnanýn kazananlarý bu sefer de ucuz kalmýþ somut varlýklardan hisse piyasasýna yöneliyor...yýlbaþýndan bu güne olan çýkýþlar bu olaylarýn sonucudur..kaliteli saðlam hisselerde kemerleri saðlam baðlamak lazým.. insALLAH son bir iki yýlýn öcünü alýrýz..
Gesanimiz 57 direncinin üzerinde günlük kapanýþ yaptý..artýk ivmelenmesini temenni ediyorum..70_75 aralýklarý hedef olmalý..bekliyoruz..sabýr sabýr sabýr..
Yer Ýmleri