GESAN - Giriþim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Þ.
Yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Eski baþlýða burada
GESAN - Giriþim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Þ.
Yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Eski baþlýða burada
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yeni baþlýk hayýrlý olsun. Tarihe not düþülsün Sasa kaynaklý düþüþ var. Erdemoðlunun açýklamasý primle hisseleri þimdilik etkiledi.
Hadi bakalým, yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Bu baþlýkta nice tavanlar görmek nasip olsun hepimize...![]()
Az kaldý az Bu da burada tarihe not olsun. Yükseliþ öncesi son düzlük
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.. önlerden rez alalým tarihe not)
Yeni bir sayfa açtýk Gesanýmýza.
Hayýr getirir inþallah.
Sabýrla beklemeye devam, yolumuz uzun.
Ya nasip.
Syg.
yeni sayfamýz hayýrlý uðurlu olsun..yepyeni bir baþlangýç yaþamak nasip olsun...gesanýn dev olma sürecinin yaþandýðý ve paylaþýmlarýn karþýlýklý saygý ve sevgi içinde olduðu ve tüm paydaþlarýn mutlu ve memnun kaldýðý bir ortamýn olmasýný diliyorum...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yeni baþlýk hayýrlý olsun. Þu an itibariyle bir lot 238.30. Hisse 300 zirvesini test ettikten sonra bu fiyatlara çekildi. Ýnþallah bugün güzel bir atak yapar.
Hayýrlý kazançlar.
Yer Ýmleri