Şimdilik sessiz moddayız. Bekliyoruz.Bilmem fark ettiniz mi?
Ben burada ve hatta X'te falan ısrarla:
"Yahu 2021'de halka arz oldugunda toplam cirosu 67 milyn dolarken (bölünmeler hedaplanmıştır) hisse 60 cent'e halka arz olmuştu.
Oysa şimdi aradan geçen 5 yılda dolar enflasyonunu,artan kapasite hacmini,birkaç yeni fabrikayı,global ortaklikları... cartı curtu bırakın,sadece şunu düşünün:
2021 toplam ciro 67 milyn dolar ve hisse 60 cent'e halka arz ve şimdi Eregl (Oyen) ile TEK KALEMDE 205 milyn dolarlık anlaşma/yatırım (yani 2021'in bütün yılının 3 katına eşit) ve fiyat 1 dolar!
EN SAF ve SABIRSIZIN bile anlayabileceği bu örneği birkaç gün büyük öz güvenle verip durdum. "Artık arkanıza yaslanın,hicbir şüphe kalmadı" gibisinden konuşup durdum veeeee
BİNGOOOOO!
Sanki "GİZLİ BİR ODAK😀" bu örneğime öylesine ayar oldu ki.. Pat diye şu meşhur KAP geldi şiketten:
"BAZI YANLIŞ ANLAŞILMALARI DÜZELTME LÜZUMU ÜZERİNE BU DUYURUYU YAPMAK ZORUNDA KALDIK! BİZ ESCO İŞİNİ DAHA TAM HALLETMEDİK.(yersen tabi)KREDİ İŞİ BİTMEDİ. GÖRÜŞMELER (bla bla bla) SÜRÜYOR!"
🤣🤣🤣🤣
La sanki ESCO işinden sonra delicesine hacimlerle tavan tavan gitmiş de ortalık GESAAAN GESAAANN diye inlemiş de...
Zaten bi b.ok da olmamıştı ki🤪
Ne oldu da kamuoyunu bilgilendrime gereği için YANIP TUTUŞTUNUZ!
Lannnnn....🤣🤣🤣
Ben dersimi aldım patron. Bir daha böyle örnekler,karşılaştırmalar falan vermeyeceğim. Ben ettim,sen etme. Gel artık insafa. Biz de sen de nasiplenek artık😀
Büyük adamsın. Şirketi global bir deve dönüştürüyorsun. Üretim,mühendislik ve simdi de ESCO yani işletim.. Vallahi hayranlık uyandıran bir serüven👏👏👏
E bizde inandık vizyonuna,ortak olduk. Üç yıldır enflasyon + diplerde sürünen fiyatlarla taşıma maliyetimiz 200 liralara dayanmış. Bu saatten sonra nasıl silkelenelim nasil satalım? Gel artık vicdana,birlikte kazanalim. Bizlerin yüzünü güldür ki biz de hayır duası edelim artık sana.
VEREN EL, ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR.. di mi yaa?
(Bizden ancak bu kadar olur. Zaten satacak,gidecek hâlimiz yok. Kaç yıldır ızdırap çekmişiz. Biz,birlikte kazanmaya varız.)
Görelim mevlam neyler,neylerse hayreyler diyerek beklemeye devam😀

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri