köprüden geçemedi bir çýrpýda akþama deneyecekmi bakalým 61 i
köprüden geçemedi bir çýrpýda akþama deneyecekmi bakalým 61 i
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ömür nerelerdesin...bari sen ses ver...yoksa kýsa sürede kazandýðýn için satýp çýktýn mý ?? hissede bir tek ben mi kaldým...aloooo ses verin arkadaþlar kendimi kötü hissetmeye baþladým...
geçmiþte de kendi kendime konuþtuðum hissine kapýlýp artýk kendimden þüphe etmeye baþlýyordum ..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bütün hayaller 61 direncine kadar mýydý..eski kafalý bir tek keko kalmýþ...
neyse kendi kendimize konuþmaya devam edeceðiz...
astordan sonra yeotk de ralliye girmiþ görünüyor ...oda þu anda 80,60 fiyatý ile tavan olmuþ...yakýn geçmiþte bir dostum bana gesan ile yeotk i makasla ve deðiþtir demiþti de ona uymamýþtým...demek ki gerçekten de çok geri kalmýþýz...acaba yeotk i ileride yakalayabilecek miyiz ??
smrtg de tavan yapmýþ...mýatk yüzde 5 primli..kýsacasý enerji sektörü ralliye giriyor..bakalým bizim gesan tam anlamý ile ne zaman patlayacak ve mutfak daðýlacak...61 direncini geçersek bayaðý gürültü kopacak..onu þimdiden söyleyeyim...
Yer Ýmleri