Originally Posted by
Ferrero
Bu karanlýk oda hareketiyle þirket ve patron iyice güven yitirmeye baþladý maalesef arkadaþlar..237.900 dan 230.800 e kadar karanlýk odada basmak saðlýklý deðil kesinlikle ...Huylanmaya baþladým...Hisselerimin kalan yarýsýný da vermeye zorluyor beni ....Bu arada yeni kap gelmemesi de dikkatinizi çekiyordur...1 hafta once katýldýðý Fuardan da ses çýkmadý ...Danýþýklý hareketler mi var bilemiyorum...Cidden ilginç !!
Karanlýk odayý pek dikkate almaya gerek yok bence.. patrona baðlamayýn hep diyorum piyasa yapicilar böyle istiyor..
Kap olayý da þuan tahtayý yapan artýk kim ise ya da þirket þu kaotik ortamda kap atmayý tercih etmiyorlardir.
Bu kap olayýný daha önce yaþadýk..
Fuarlara gelince mart nisan çok fuara katýldý hep bekledim büyük bir iþ ama pek verimli geçmedi sanirim. Son fuar ispanya idi daha erkendir onun için..
Hele de þuan tahtacilar sinir katsayimizla oynuyorlar.. bence artýk sakýn kalmalý..
Bugün bioen de doðan holding 49.500.000 lot kote etme haberi geldi. Hisse toplamý 135milyon neredeyse yarýsý kadar mal kote etmek için kap attý hisseye birsey olmadi
Bizi yýpratýp kaçýrmak istiyorlar ama daha erken
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri