gesan trendine dönerse ?? iyi olacak..238-240 trend desteði idi..buranýn üzerindeki kapanýþlar tekniðe önem verenler için önemli...temelciler zaten tekniðe pek bakmýyorlar..ama tekniðe göre hareket eden çok yatýrýmcýnýn da olduðu bir gerçek...
gesan trendine dönerse ?? iyi olacak..238-240 trend desteði idi..buranýn üzerindeki kapanýþlar tekniðe önem verenler için önemli...temelciler zaten tekniðe pek bakmýyorlar..ama tekniðe göre hareket eden çok yatýrýmcýnýn da olduðu bir gerçek...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Siemens'le guzel KAP atmissin... MSCI endeksine girmissin... Tarihi zirven 300, ama tabela 236 !!!
Bunu benim mantikla aciklamam mumkun degil. Paranin oldugu yerde iyi niyet zaten olamaz da, bi yandan KAP atip bi yandan indirdikce indirilen bir mal var ortada...
Kontr ve Gesan'daki mal satip borc verdik hikayesine basta inanmistim.
Simdiki gorusum: gelecekteki beklentisini s....yim !!!
Patron verdi mi ? sende ver gec bundan sonra.
Patron parasini alip cebine koydu mu? Sende hemen koy.
Demek ki patronda yuksek goruyor ki ona buna altin tepside satiyor malini. BIST'te ogrenmenin sonu yok![]()
Bir kaç kiþilik bir ekip var. Hisse düþünce aa çok iyi oldu gazý veren. Sonra daha da düþüyor, yine güzel oldu muhabbeti. Patronu bile hisse fiyatýný yüksek görüp satýyor (Sasa kontr gesan) ama ne hikmetse bu ekip güzelleme derdinde. Çok enteresan. Patron hisse geri alýmý yapsa uçacak deriz ve uçar. Patron hisse satýnca da hisse düþer. Adam yüksekten satmak için faizsiz geyiði yapýyor.
Tabii bu süslü cümleler ve zirvede mal kilitleme amacli kaplara biz de inandýk. Gozumuze far tuttular. Kozal vestel gibi sýrasý gelen hisseleri satýp duble kaybettik. Ne diyorlardi double penetration hurts
Tabii ky de tokatlandigini kabul etmek istemez; hisse düþerse düþmesine kýlýf uyduracak cümle arar veya kendi bulur, çýkarsa da zaten gaza gelmistir
dostum 296 dan satabilmiþ birisin..hala neden bu kadar serseniþte bulunuyorsun ki...zaten hisseye trade amacý ile girdiðin belli oluyor..burada ekip demen hiç hoþ deðil...sen yokken de biz buradaydýk..bundan sonra da burada olmaya devam edeceðim...baþta da söyledim ben kimseye al sat veya tut demem..benim maliyetim düþüktür...yani tuzumuz kuru ..siz bize bakmayýn...kendi kararýnýzý zaten veriyorsunuz..bu kararlarýnýzýn sonucuna da katlanýyorsunuz...296 dan sattýðýnda gelip burada patrona veya bize teþekür etmedin...þimdilik de düþmüþ ise ve zarar etmiþ isen o halde tekrardan gelip patrona veya bize kýzmaya hakkýn yok...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Biri alýr 30-50 tl yatýrýmýný yapar bekler biri alýr 260-280 tl lerde her gün kendini yer durur ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Beklentiler oldukça gitmeyecek fikrimce. Ne zaman tüm beklentiler biterse o zaman gider. Ayrýca þirket hiç de þeffaf deðil aksine þark kurnazi bir þirket ve patron var karþýmýzda. Patronlar sattýklarý hisse ile baþka kulvarlarda geçtiler bizi de depo olarak kullanýyorlar iþte.. orada iþleri bitince buraya el atarlar ne zaman bilmiyorum.
Yer Ýmleri