keko sen akýllý adamsýn,boþver muhatap olma..gecende bana sardý..forumda mesajlarýný okumak ýstemedýðýn kýþýler butonu vardý sanýrým ,,öyleyse oradan engellemek gerek,malesef boyle bunlar ,gunluk hýsse hareketýne gore konuþurlar ,,þirket ne yapýyor ne edýyor umurlarýnda olmaz..yarýn 500 e gýtse oradan malýyet yapsa 450 ye gelse hýsse sover dururlar..neyý alýp neyý sattýðýný býlmýyor býrçoðu..süreklý ayný yazýlarý okumakta sýnýr bozucu oluyor ..anladýk zarardasýn yukselecegýne ýnanmýyorsan kol bacak kes gýt ,,yok yukselecek dýyorsan kes sesýný otur ,,þýrket hakkýnda býlgýn vs varsa paylaþ hepýmýz öðrenelým ..oda yok,, þuna takýldý buna takýldý,,goygoy da goygoy ..neyse engellenýyorsa ben engellýcem..

Originally Posted by
keko
dostum sen de çok kazandýðýn hissede %10 zarar ettin diye ortalýðý velveleye verip tüm yatýrýmcýlarýn moralini bozma...biz burada goy goy yapmýyoruz ,kendi düþüncelerimizi paylaþýyoruz....hem de ta 19,00 tl den beri...kýsa vadeli düþünecekler için her zaman risk var dedik...bu riski göze alabilen sonuçlarýna da katlanmalý...kazanýnca süper hisse ,kayýp edince de tuka ka demek doðru deðil...gerçekten hisse iyiyse ve buna güveniyorsan ona göre dik durmalý..yok kötüyse de hiç bulaþmamalý...
sen zarar ettin diye burada yüzlerce kiþi senin aðlamalarýný okumak zorunda deðil...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri