Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
gerekený yaptýk çok saðolun sn kurtonder..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Bir de gerekn yapýldý diyor olum harbi vasatsinkesin okuyor bu arada ;)
Geçmiþte þirketi ve patronu sert eleþtirenler oldu hata eleþtirdikleri konularda biz de onlara hak verdik...keþke öyle olmasaydý dedik...ama elden de baþka bir þey gelmiyor...o þekilde düþünen arkadaþlar zaten ellerindeki hisseleri ta 300 den 230 lara kadar usulca satýp gittiler...burada kalanlar þu anki gesanýn halini beðenip de kalanlardýr...burada beðenip de kalanlar forumdan bilgi bekliyor fikir bekliyor...bu bilgileri verebilirsek ne mutlu bize...bunun dýþýnda beðenmeyenlerin fazla uzatmadan beðendikleri hisselere gitmesi en doðrusudur....
kimse bana bakmasýn...ben uzun bir süre burada kalmayý düþünüyorum...çünkü riskim yok...herkesin kendi kararýný vermesi gerekiyor...vereceðiniz kararlar ya size kazandýracak yada kayýp ettirecek...uzunda sektör çok iyi...gesan da çok iyi..sadece hazm etmesi gereken bazý lotlar olduðunu düþünüyorum...bu hazm iþlemi biraz sancýlý olabilir..bu sancýlarýn acýsýný çekemeyecekler en kýsa sürede satsýnlar...sabredenlerin konsantresini de bozmasýnlar...buna gerek yok...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
HSBC alýþlar 112.517 lot %64,58 alýþlarý sürekli artýyor...
Yer Ýmleri