Alfasin bu performansýndan sonra gesan þu an 400 TL olmalýydý ama hala sürünüyor. Evet Europower'ý bize yedirmezler. Elde var Gesan ama gesan da bu ara cidden saçmalýyor
doðrudur çekecek ama öte yandan da europoweri alamayanlar gesana gelecek...europowerin deðerinin artmasý dolaylý yönden bizi de iskontolu yapacak ve bizim de çýkmamýzý saðlayacak...nasip diyorum artýk...umarým patron buraya da güzel kaplar atar ve bizi destekler...vitrinde olan biziz...bunu temenni ediyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Demekki safralar tam dökulmemiþ inanmayanlar baya var sýrf kap için bile gelen var ...Zaten bu beklentilerde bugunden yarýna olacak iþler degil...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
bu gün gelen kap ,aylardýr konuþtuðumuz beklentilerin bir özeti olmuþ resmen...sunjunior ,esco yatýrýmlarý, depolama iþleri, avrupaya açýlma, avrupada ihalelere girme...beklentiler artýk kap haberleri ile somut hale geliyor...bu güne kadar biz bunlarý anlatýrken bazýlarý bizi hikaye anlatmak ile suçluyordu..ama görüldüðü bizim iþkembeden uydurduðumuz hikayeler deðilmiþ..tam anlamý ile gerçeklermiþ...bu kap haberi bunu da teyit etmiþ oldu...
Yer Ýmleri