Belki çok yeniyim ama ben de borsanýn tamamen "algý"ya oynadýðýný fark ediyorum. Olumlu algýya diyecek bir þeyim yok ama ya bu olumluluk tamamen "algý yaratmak" içinse diye düþünmekten kendimi alamýyorum. Altý doldurulmuþ,saðlam iþlerin bazen biraz allanýp daha güzel algý oluþturulmaya çalýþmasýný kabul ettik diyelim ama iþ düpedüz sadece "algý"ya oynamaya mý geliyor diye de düþünmeden edemiyorum. Daha net olayým mý dostum: Bu sene mont benzeri bir sey alayim dedim. Bir AVM'de bir sürü dükkaný dolaþip bi dolu markaya baktim. Hoþuma gitmesi,kalitesi,fiyatý derken dur bkalim internette ne kadarmiþ falan.. sanirim çogumuz da böyledir.
E þimdi üstümüze aldýðýmýz montta bile böylesi uðrasýrken "yatýrým" dediðimiz bu kadar mühim bir konuda da gerekirse "aptallýða" varan bir kuþkuculuða kapýlýyorum ben. Velev ki aptallýksa sorun deðil,herkes kimi zaman aptallýk edebilir der geçerim. Yoookkk kuþkularýmda hakĺiĺik payý varsa iþte o ihtimali pas geçtikten sonra durumu fark edersem bu yaptýðým sadece aptallýk olmaktan çýkar malesef "enayilik" olur. Enayi olma ihtimalindense aptalca bir kuþkuculugu tercih ediyorum hocam.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri