Alýntý Originally Posted by hissedar01 Yazýyý Oku
Ömür isimli arkadaþ yeniyim acemiyim kuskucuyum diyorsun ama bayaðý profesyonelce zehir atiyorsun. Geçen gün gesan için nerdeyse mahalle bakkalý diyecek türde yazýyordun. Bugunde atilan kaplar için tamamen göz boyama amaçlý cek cak dan baþka bir sey olmayan boþ yazýlar diyorsun. Adamlar detayli bir þekilde avrupada fabrika kurulumu sunjunior bayilik aðý oluþumu esco sistemi ile yatirim ve gesan özelinde müteahhitlik hizmeti yapacaðýný söylüyor. Sen bunlara laf salatasý muamelesi yapiyorsun. Bu þekilde davranarak Gesanin imajina itibarina þerefine hakaret ediyor. Ýþ yapma gücü ve kapasitesini kucumsuyorsun. Komik olan ise msci endeksine girebilmis dünya finans piyasasinda kabul görmüþ üç beþ Türk þirketinden biri için bunlarý yapiyorsun. Benim senin yazýlarýndan çýkardýðým tek sonuç var. KÖTÜ NÝYETLÝSÝN
Kötü-iyi niyet iþine girmeyeceðim,bunu Allah bilir. Bir arkadaþ fazlaca heyecanlý olup bu tahta iþlerinde çok heyecan yapmana gerek yok demiþti,belki de aþýrý volatilite sinirlerimi yýprattý. Ben acemiliðin verdigi bir gözükaralýkla uzun boylu bir iþe girdim Gesan'da ve hep "hah þimdi oldu" dediðimde sürekli zýplayan degerlemelerle aanýrým baþ edemeyip kendimce tüm bu olanlar ya alengirli iþlerden kaynaklaniyorsa diye kaptýrýp gittim ve bugün de yüzde 7'yi kýramayýp nereddyse yine kýrmýzýyý görür diye endiselenenince öncekilerin de etksiiyle hepten komplo teorisine baðlamýþ da olabilirim. "Zehir atmak,profesyonelce iþ çevirmek ve nihayetinde kötü niyetli bir ajandamýn olmasý.." bunlar beni üzen ama senin samimi olduðunu hissettiðim görüþlerin. Allah þahidim olsun ki umarým ben stresimden kaynaklý iyice saçmalayan teorilere kapýlmýþ olmayý ve senin haklý olmaný can-ý gönülden isterim. Ama sen de unutma,eðer sýrf canýný sýkan þeyler söyledim diye sadece bana olan öfkenden beni uzen yakýstýrmalarý yaptýysan Allah da aynýsýný sana yaþatsýn insallah. Yok samimiyetle düsündüysen de Allah ikimiz için de hakkýmýzý versin insallah.