arkadaþlar þirketler önce niyelerini ilan eder ardýndan da gerekli presüdürleri yerine getirmeye baþlar..aylar önce sunjunior dedik ,panel fabrikasý dedik görülüyor ki yakýn zamanda fabrikalarý faaliyete girecek...bazý arkadaþlarýmýz neden söylerken gerekli ayrýntýyý açýklamýyor ve gerekli adýmlarý hemen atmýyor bu yüzden de tüm bu söylenenler algýdan ibarettir diye düþünüyor...bunlar sonradan olacak þeylerdir arkadaþlar...bedelsizde bile önce yönetim kurulu kararý alýnýr ardýndan gerekli presüdürler yerine getirilir ve sonra da süreç baþlar...bu tüm iþlerde de böyledir...
europowerin altý üretimde olduðu için daha çok dolduruluyor ve ne yazýk ki patronlar da bu iþlerden daha çok nemalanmak için bu iþleri diðer þirketlerinin altýnda yapýyorlar...bunu biz de görüyoruz...ileride bu þirketlere sermaye lazým olduðunda da büyük bir ihtimalle çok yükselmiþ hisselerinden paylarýný satarak bunu karþýlayacaklar görünüyor...gesanda olanlar ileride europowerda da olacak görünüyor...doðruya doðru...
ama buna raðmen gesanýn potansiyeli yüksek olacaktýr...tüm bu yatýrýmlardan pay alacaktýr...bu paylar bile gesaný belli bir yere taþýyacaktýr..taþýmayacaðýný gördüðümde kendim de gesan ile vedalaþacaðým..veya gesanýn fiyatýnýn doyduðuna kanaat getirirsem ben de satar giderim...satarken de belli bir miktarýný býrakmayý düþünüyorum...yalnýz gesan ve europowerin yapacaðý iþler gerçekten de çok güzel...özelikle sunjunior büyük potansiyel sunuyor...almanyada balkon tipi sunjuior benzeri ürün bu yýl 600 bin adet satýlmasý bekleniyor...geçen yýl bu miktar 150 bin civarýydý...sunjunior çatý tipi olacak hem kalitesi hem de fiyatý ile çok tercih edilebilecek bir ürün olacak...bu ürün ayný zamanda diðer batý avrupa ülkelerine ihracat yapýlabilecek...bu üründe patronlarýmýzýn 3 yýllýk satýþ hedefi 200 bin adet idi eðer avrupada güçlü bir bayii ve satýþ aðý kurabilirse ??(ki bunun için ciddi çalýþýyorlar ) bu satýþ hedefleri bir yýl içinde bile yakalanabilir...yurtiçinde de her an büyük bir beyaz eþya üreticisi bir firma ile anlaþma haberi gelebilir...son görüþmemde yýl sonuna doðru bu þirketi açýklarýz demiþlerdi...(vestel ,arçelik,bosh ,simens ..v.b olabilir)
kýsacasý þirket daha önce belirttiði amaçlarýný gerçekleþtirmek için elinden gelen her þeyi yapýyor...tek sýkýntý gesanýn biraz arka plana düþmesidir..bu konu hakkýnda da dün akþam behiç beye çok veryansýn ettim...gesan yatýrýmcýsýnýn kýrgýn ve üzgün olduðunu ,kendini öksüz hissettiðini , bu sýkýntýlarý gidermek için gesanýn da altýnýn doldurularak destek verilmesi gerektiðini söyledim...hatta europowerin arzýnda gesan yatýrýmcýsýna özel bir kota verilmesini rica ettim...aylardýr tüm varlýklarý ile gesan hissesi alarak size destek vermiþ ortaklarýnýz olarak bir ayrýcalýðý hakketiðimizi söyledim..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri