umuyorum ki son 2,5 milyon lot satýþýndan sonra güven kaybý yaþamýþ olan gesan yatýrýmsýnýn sorunlarýný giderirler...gesanýn altýný bir þekilde doldururlar veya hiç olmazsa europowerin arzýndan gesan yatýrýmcýsýna bir kota vererek gönüllerini alýrlar...
bardaðýn dolu ve boþ taraflarýný da görüyoruz...bence henüz dolu tarafý yeterince fiyatlanmadý...önümüzdeki iki tane güzel bilanço olacak...o bilançolarda gelecek ciro ve karlar gesanýn daha yukarýlarý hakketiðini göstereceðine inanýyorum...ayrýca yapýlacak bu yatýrýmlardan gesanýn payýna düþecek gelirler ile gesan daha da iyi olacaðýna inanýyorum..yalnýz europowerin borsada daha çok ön plana çýkacaðý ve daha parlak olacaðý görülüyor...europowerin yükselmesi %55 ortaðý olduðumuz için bize de yansýyacaktýr..umuyorum ki birlikte çýkýþlar yaparlar...gesandan daha iyisi europowerdir
ama ondan da kolay kolay kimseciklere pay düþmez..almak çok zor bence...hayýrlýsý ile europowerin fiyatý bir ortaya çýksýn...bakalým gesanýmýz nasýl etkilenecek..??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri