Naten esen magen de benzer durum var. Orada ana hisse naten cok iyi fiyatlar gördü. Buradada benzeri olur inþallah
Naten esen magen de benzer durum var. Orada ana hisse naten cok iyi fiyatlar gördü. Buradada benzeri olur inþallah
heh sonunda günlerdir içimdeki üzgünlük yukarýdaki kýrmýzý ile belirttiðim paragrafýn kekoyani ben üzgünüm bu konuda sizin de o duyguyu yaþamamanýzý garipsiyordum
bir bende mi var diye o üzgünlük diye takýlmadým deðil.. almýþýz bebek gibi büyütmüþüz hop yeni bir çocuk sen 2. plandasýn
sanýrým cocuklarýn kýskançlýk evreleri bunlar![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ömür beye gelince de düzgünce kafasýna takýlanlarý anlattý herkes doðru yönde cevap verince arkadaþ ta kusura bakmayýn dedi.
Birbirimize bu þekilde davranýrsak güzel olur her kiþi bir bilgi öðretim demek. Farklý bakýþ acilarini görmemiz iþimize çok yarar..
Tabi taban serileri baslayacak diyenlere top tüfek saldýrýriz![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hocam bu yaklaþýmý çok yanlýþ bulduðumu söylemeliyim zira kalplerin içini ancak ve ancak Allah cc bilir. Arkadaþ burada birtakým çýkarýmlar yapýp sorular sormuþ. Katýlýrsýn veya katýlmazsýn, bence þöyle diyip görüþünü bildirir, argümanlarýný ortaya koyarsýn. Burada insanlarýn aklýna zehir atýyor demek çok aðýr bir ithamdýr. Ýnsanlar bunlarý kendi süzgeçlerinden geçiremiyorsa, bu yazýlan bir kaç cümleyi okuyup etkileniyorsa zaten yatýrým yapmasýn, gitsin kumda oynasýn. O yüzden her karþýt düþünceye zehir atýyor diyerek sindirmeye çalýþmak, kovmak hepimize zarar verir. Býrakalým insanlar aklýna gelenleri söylesin, beyin fýrtýnalarý oluþsun ve olaylarý daha iyi anlamamýza yol açýlsýn.
Tez-antitez-sentez
Sentez e ulaþmak istiyorsak tezide-antitezide dinlemeliyiz.
Farklý görüþler elbette faydalýdýr..kimisi bardaðýn dolu tarafýný anlatacak kimisi de boþ olan tarafýný...böylece yatýrýmcý gerçekten de bardaðýn ne kadarýnýn dolu ne kadarýnýn boþ olduðunu bilerek karar verecek..forumlarda iki görüþün de olmasý iyidir...her iki görüþün de birbirini ikna etme ihtimali var...
ben de europoere yoðunlaþýldýðýný fark ediyorum..ama buna raðmen gesanýn daha gidecek çok yolunun olabileceðine inanýyorum...biraz da maliyetimin düþüklüðüne de güvenerek bu hikayenin gidiþatýný görmek istiyorum..umuyorum ki mscý turkey endeksine girmiþ bir gesan bizi en güzel þekilde temsil etsin...patronlarýn da attýklarý kap haberleri ile sanki hisseye destek verdiklerini ve gesan yatýrýmcýlarýný maðdur etmeyecekleri izlenimi ediniyorum...vefa duygularým da kabarýyor...o yüzden de kendi kendime devam diyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ben hiç bir karþýt görüþe karþý deðilim..sadece trade mantýðý ile hisseye gelip ,kazandýðýnda bravo naralarý atan ,kayýp ettiðinde de patrona ,hissemize ve burada paylaþým yapan deðerli arkadaþlara hakaret edilmesine karþýyým..kimsenin burada kimseyi goy goyculuk ile itham etmesi hoþ deðil...biz burada ta baþýndan beri vardýk ve bu gün söylediðimiz beklentileri o vakitler de sýk sýk söylüyorduk...yarýn öbür gün birileri ortaya çýkar ve bizi spek adamý ,patronun adamý, goy goycu suçlamalarý yapacak olmasý hoþ deðil..hakaret olmamasý þartý ile herkesin fikirleri benim için deðerlidir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri