Originally Posted by
Gueno_33
Arkadaþlar kýsýr tartýþmalarý boþ verelim, þirketin faaliyetleri ortada, giriþimin ikinci plana atýldýðý ortada, ortada bir rasyonalite var.
Peki biz ne yapabiliriz?
1= europower in arzýna bütün imkanlarý kullanarak katýlmak ( Ne yaparsak yapalým çok çok az lot düþecektir)
2= komple lanet edip daha fazla yükselmeyeceðini düþünüp satýp çýkmak, ( bence tarihi hata yapmýþ olur, öyle yapacak olan)
3= her ortamda uygun üslupla ( yatýrýmcý iliþkilerini arayarak, mail atarak, sosyal medyada gündem oluþturarak) giriþim elektriðin altýnýn boþaltýlmamasý yönünde isteklerimizi belirtebiliriz.
Þahsen hedef fiyatýma gelene kadar 3. madde üzerine odaklanacaðým, hepinizden de ricam özellikle kuþlu sitede etiketleyerek uygun bir üslupla þikayetlerimizi belirtmek olacaktýr.
Bu üç maddeden baþka bir alternatif yok.
kuþlu sitede Behiç beyi , europower i , giriþim elektriði etiketleyerek uygun bir üslupla gündem oluþturmamýz için sürekli yazmak lazým, sizlerden ricam lütfen siz de yazýn.
söyledikleriniz çok mantýklý dostum...özelikle kuþlu sitede bu konuda çok çaba harcamamýz lazým...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri