Sn. kekonun bahsettiði Europower arzýnda gesan yatýrýmcýlarýna özel kota saðlanmasý durumunun daha önce bir örneði var mýdýr? Bu nasýl olabilir.Fikri olan var mý?
Sn. kekonun bahsettiði Europower arzýnda gesan yatýrýmcýlarýna özel kota saðlanmasý durumunun daha önce bir örneði var mýdýr? Bu nasýl olabilir.Fikri olan var mý?
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Serbest piyasa ekonomisi kurallarýna ayký zannedersem bu durum. Europower çalýþanlarýna farklý bir uygulama yapýlsa bunu anlarým. Daha önce yanlýþ hatýlarmýyorsam Gen Ýlaç arzýnda bir miktar hisseyi de þirket çalýþanlarýna ayýrdýlar ve þirket çalýþanlarý daha yüksek oranlarda ortaklýða kavuþma imkanýna sahip oldu.
Europower halka arzýnda, halka arz edilecek hisselerin bir kýsmý Gesan hissedarlarýnýn taleplerine önceliklendirilecek gibi bir metodoloji uygulansa, tahminen bu haber ortaya çýkar çýkmaz 7-8 tavan yaparýz. Ben böyle birþeye izin verileceðine ihtimal vermiyorum. Keþke olsa.
Yer Ýmleri